tired much?

Sandra har idag varit oerhört trött..... Faktum är att jag varit trött hela helgen. For och sova tidigare än mina föräldrar på lördag....... Det om nåt var pinsamt!!! jag bara kände hur penisionärspoängen rullade över mig. Dessutom har jag löst korsord i mängd och massor det senaste veckoslutet...... flera poäng.... Jag tror jag är en 80 åring innerst inne!!Maria har tagit sig helskinnad till Sverige.... verkade dessutom ha haft en trevlig resa till Lund! ><

Sandra har rensat ut sin inbox och där står det nu istället denna text: Wow, you've got a very clean inbox! (Did you know you can receive messages from other e-mail accounts?)
Jag ifrågasätter hotmails logik. Är det inte hela meningen med email att man ska få det av andra??


Idag har sandra varit ut och springa..... storknade efter fem kilometer och joggade fram i VÄLDIGT sakta fart efter det.

Vinkade av Camilla till USa i söndags och andra camilla till Karis! Bai, bai!

Ni blir det duschen för lilla svettiga Sandra.

Nutze den Tag. aka fånga dagen.

Har idag varit på middag med Maria och Camilla till saigon. Kan även kallas ett av bittraklubbens sammanträden. God mat var det iaf och Sandra insåg att hon är omättlig!! Kunde äta nästan hur mycket mat som helst! :O Plötsligt hade Sandra proppat i sig al nötkött med grönsaker och ner slank också friterade bananer med glass. jag kommer bli tjock av all mat jag stoppade i mig.

Hur Sandra missbrukar ordet tät:

Att hålla tätt: Att inte berätta hemligheter och vara tyst om saker.
Att vara tät: Att vara relativt rik aka ha pengar på kontot som överskrider mina besparingar.

Inget av dessa uttryck har något med att vara kissnödig att göra. jag lovar!! Då får maria och camilla säga vad de vill!


eines tages


Dagens låt!


Var idag och träffade Hanna! Megatreviligt att kunna säga hej då innan hon reser bort till Helsingfors!! Maria och Camilla packar tydligen redan camillas väska.. plötsligt verkar alla ställa sig för att fara eller ännu värre Far bort! -men tro inte att de slipper mig för det!! Neppan!!! Jag tänker trakassera dem, så det så!! Det blåste sjuuukt mycket när jag cyklade till hanna!! Minst storm!!!Nu blir det lite studentläsande sedan sängen. Sandra har blivit värsta aktivaste eleven!! helt konstigt!!!hjälp.

sandras fiilis nu efter första skoldagen kan förklaras med två bilder :

Var fram och tillbaka till Hällsand på kvällen. Ganska mycket folk där som jag inte sett på ett tag, mycket trevligt att säga hej till dem igen! :)

Var efter lite böcker till Maria. pontus var där och jag insäg att han kommer att fara på torsdag!! Ve och fasa, hur ska mänskligheten leva utan han mosesfrestelse skämt??? Iaf fick jag alla böcker jag skulle ha efter många om och men och låsta skrivbordslådor.

Annars har dagen spenderats med finska läsförståelsen jag fick av Kangas i läxa.... Hur ska man ha tid att läsa på studenten om man hela tiden får en massa läxor??? Jag kommer ha noll fritid innan studenten.... crap!!!  Sandra får panikångest inför skrivningarna och det är ändå en månad tills jag ska skriva nåt!!

Skolstart.

Sandra har idag varit och simmat. steg upp tidigt och sen cyklade hon till stan för att simma sin kilometer. Efter simmandet blev det lite shoppade inför skolan. Väldigt lite shoppande faktiskt! På stan träffade Sanda en hare krishna munk. Detta var första gången sandra räffat en muk över huvudtaget och fann det ytterst kul!! Dock har min bror fått för sig att jag ska konvertera till hare krishna.... skulle inte tro det!!! Lär inte hända!!! jag vill inte se ut såhär typ.
Efter det har sandra kokat mat och varit allmänt flitig!! Somnade mitt i dagen och sov som hur länge som helst... ^^' Jag har en bestämd känsla av att jag egentligen är sjuk, men så länge man inte testar febern är man helt enkelt inte sjuk!! piste!!

Skolan startar imorgon.... yay...... full period från starten!! helt enkelt fantastiskt!!! borde packa väskan och sånt inför imorgon, men orka!! helt klart överskattat!!! Studenten närmar sig med stormsteg och snart flyttar många av mina vänner bort....... inte alls kul, men det ska väl gå i vilket fall som helst.<3

sökes!

man på 20 år som vill dejta sandra.

sandra är riktigt trevlig.
sandra är 18 år
sandra är lite galen.
sandra tycker om fotboll,
sandra har rosa naglar
sandra gillar klott på armarna
sandra vill kasta vattenballonger
sandra är dominant
sandra tycker om prisma <3
sandra spottar på människor,
sandra söker en man på sin arm.
sandra står inte för sina kroppsdelar.
sandra är kristen.

mannen ska vara snygg
mannen ska vara musikalisk
mannen ska vara muskulös
mannen ska vara ett toffeldjur
mannen ska tåla sparkar i sängen.
mannen får gärna ha blåa ögon.
mannen får gärna tycka om muffins
mannen ska tycka om laktosfattig mat
mannen ska absolut inte dricka kaffe! 
mannen ska kunna arbeta
mannen ska vara tyst om natten
mannen får gärna spela fotboll.
mannen ska vara lång.
mannen ska ha hälsosam livssyn
mannen ska vara kristen.

om du är en sådan man eller känner en sådan man ta kontakt med camilla så fixar vi en dejt!

TACK!!RSS 2.0