ignorant people

Varför kan inte folk iaf FÖRSÖKA anstränga sig lite under lektionerna???? Man ska inte säga "jag vet inte" om man inte ens försökt!!!!! FRUSTRATION!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Finska är svårt, men om folk skulle försöka med att först översätta de ord de kan så kanske de skulle kunna förstå sammanhanget lite....... Varför går jag en finska kurs med A???? De är på sant idioter...... Så kanske man inte får säga, men påsant om man läst finska sen ettan så skulle man ju kunna tycka att de ska veta att ihminen är människa!!!!!!! Jag vill ha finska med C!!!!!!! Det värsta är att jag ska överleva ännu en kurs finska meddessa oallmänbildade människor.


Igår när Sandra och Maria skulle planera scout slutade det med att bi lackade våra naglar i två timmar...... oj.... Men liksom vad är mera frestande??? Att planera scout åt småbarn som ändå inte kommer att uppskatta det, eller att lacka sina naglar i fin färger och mönster??? Jag röstar helt klart naglar. Dessutom tvingade jag Maria att se på en amerikansk tv-serie!!!! Hihi, det var skoj! The mentalist är den perfekta serien att plåga Maria med.


Idag har det varit godislådsfösäljnings hysteri. Jag köpte en snabbt och när andra sedan ville ha mig att köpa så kune jag lätt svara. Neppan vill inte, har redan köpt en!!! Haha, jag vill inte stöda er supasresa till Cypern!!! Hihi, hoppas att ni inte får sålt era lådor så ni måste betala massor själv....... Jag har verkligen inte elaka tankar i min hjärna.... nä.....


Sandra håller på att bli Grey's anatomy nörd.....´Det är pinsamt att erkänna, men jag har fastnat..... Jag har blivit en slav för amerikanska drama-serier. Speciellt grey's. Det måste vara en av de bästa serierna genom tiderna! Ich liebe das. Han som spelar Alex Karev är dessutom VÄLDIGT HOT!!! Jag måste bara få säga det. Han är det. punkt.


HOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOTTTTTTTTT!!!!!!!!!!!!


Sandra har haft en Sakurai Sho dag idag. Egentligen var et Maria som startade alltsammans och sen smittade av det på mig. Jag sitter hela tiden och lyssnar på Sho rap. Han försvinner inte ur mitt huvud. Han har bosatt sig där och bygger för tillfället ett bo.

Image
chibi Sho xD Kawaii!!!!!!

Sing sweet nightingale

Idag har Sandra inte gjort typ nåt. Skrev ett prov, for till stan med Camilla... Hittade megatjusiga haglöfs jackor!!!! Som typ megasnygga!!! Jag vill ha... :'( En annan sak som jag är i desperat behov av är joggare och en huppair. DESPERAT!!!!!! Vill ha!!!!!!!!!!

 

Typ en sånhär......Skulle vara megasöt!!!

Efter det for vi till Saigon efter mat. Känndes väldigt skönt!!! I matsalen satt alla mina klasskamrater och åt äcklig skolmat, medan vi satt hemma vid bordet och åt asiatisk mat. Helt klart ett me like.

Efter det for jag till skolan ett tag till...... Skulle arbeta på ett religionsarbete... men, men.... Det blev väl inte riktigt av.... ^^' så du cyklade jag hem och sen det har jag suttit franför datorn och lyssnat på disneylåtar med jag äter glass. 


Denhär håller på att bli en av mina favoriter.... helt klart megabra!!!! ><

Falling, falling, falling....

Sandra hissaprov gick väl inte så bra...... :/ Men jag har bara mig själv att skylla, jag hade hela dagen att läsa och gjorde det inte!!! Men jag tror helt klart att jag har klarat godkäntgränsen.

Störande personer med höga pipande röster är inne i datasalen.... Fy sjutton för fjortisläten!!!

Nu har Sandra inga fler lektioner idag!!! :) Eller Sandra ser till att hon inte har fler lektioner heter det....


Det här är verkligen inte en helt osammanhängande bild.

Mein Zimmer ist ein pathetisches Chaos

I sökandet efter mitt fortfarande borttappade usb-minne har jag lyckats vrida upp och ner på hela mitt rum. Plötsligt så ligger det ett par äckligt smutsiga fotbollsskor på golvet och två par liggunderlag har också funnit att mitt golv är en bra plats att ha som tillflyktsort. Trots mina försök att städa och hitta min minne-pinne har jag lyckats stöka ner mitt rum ännu mer och fortfarande äga ett mycket borttappat minne....... både usb och mitt eget minne är försvunnet.......

Sandra har idag på finska lärt sig att det heter

 1. Luulla jotakin joksikin
 2. Pitää jotakin jonakin
 3. vaikuttaa joltakin


718b3f1babd69251766b6676664fcd9e.jpg
hur Sandra inte är beroende av dessa figurer.... Nej det är hon verkligen inte!!!!


emo30.jpg
De är bara för söta för att vara på riktigt!!!!!!! I love them!!!!!!  Sandra har dessutom hittat den perfekta länken för att kunna se på "pon and zi" gullighet när hon känner för det. Här har vi den omtalade sidan som helt klart inte missbrukas av sandra dagligen!!! 

Are you Pon or Zi?
Your Result: You are Pon!
 

Congrats ur Pon! Ur madly in love with Zi and would do just about anything for em. If ur heart had a face it would b smiling. U don't like snails, care a lot about others and u tend cry a lot. U cry mostly for someone you love. Although when ur not cry ur extremely happy!nä just det Sandra, här är vi verkligen inte beroende..........


Sandra ska börja läsa på histoiraprov idag. eller snarare Sandra skulle ha börjat läsa på historiaprov för 5 minuter sen. Planerade på att börja klockan fem..... Men inte skadar det nån om jag börjar bara liiiiite senare!!!! Jag ska läsa, för provet är imorgon och hur lockande det än låter så tror jag inte att det är nån bra idé att fara oläst och skriva prov.Jag gillar denna sång!!! Jag vet inte varför, menden liksom fastnar i min hjärna. Precis som Grace Kelly..... och We can make it..... Sandra borde inte höra på musik när hon ska läsa på prov, hon börjar nämligen nynna till låtarna.... Detta är varken bra för min koncentration eller för omvärldens trummhinnor.

pling, good morning.

En väldigt trött Sandra sitter klockan halv nio här hemma och gör religionsarbete. Har insett hur mycket som jag ska hinna göra idag....

 1. Läsa på hissaprov
 2. Börja göra power pointen till hissa grupparbetet
 3. Få färdigt mitt religionsarbete
 4. Försöka göra resten av min läxor
 5. försöka hinna ut och springa
 6. hitta mitt usb-minne

Nu har Sandra snart brottom till skolan.....oj...... Var i hela friden har jag satt mitt usb????? Varför är de inte gjorda som juppina så det bara är att ringa till dem när man tappat bort dem!!!!


Radio extrem har inte mycket att tala om idag..... Sprit och författare...... lolIdag ska Maria och Camilla skriva studentgrejs. Maria har gjort onigiri igår och jag är väldigt avundsjuk!!!!

Hi, hi vad söta!!! Sandra sitter nog egentligen och gör religionsarbete........ EGENTLIGEN!!!!! Men lite avbrott är nog bara bra för hjärnan!


Itadakimasu!!

Idag har Sandra förmodligen ätit förgifade sallad i skolan. Sallade såg äcklig ut, den var äcklig och luktade äckligt!!! Jag kan härmed dra slutsatsen att den torde ha varit förgiftad, eller så har köksorna gjort ett ovanligt dåligt arbete med maten idag. Dock verkade det bara vara jag och nån enstaka person som märkt av dess hemskhet. Andra onämnda personer satt glatt och smaskade i sig av den......

Idag förstod jag äntligen matten som jag inte fattade nåt av igår!!! :) Detta firade jag med att inte hör a på när läraren talade utan istället rita en elefant på min hand........
Idag har Sandra fått massor med komplimanger om hennes hår!!!! :) Bara för att det var lite sådär smålockigt var de massor med människor som kom fram och sa att de gillade dfet!!!! Detta gjorde Sandra väldigt glad. Fast jag planerar på att klippa mitt hår. Har t.o.m. börjat titta på frisyrer. Helt klart en bra orsak till att inte läsa på historia prov som jag har på torsdag!!!

c972a452ffdba7313b07687rh6.jpg
Detta är då en frisyr som jag gillar. Lite sådär lockigt och fint. Men problemet är att jag har spikrakt hår vilket betyder att jag måste permanenta..... det är skrämmande!!! Fast annars charmig, gillar dessutom fotot, liksom så mycket färg istället för allt svart och vitt som nuförtiden finns i världen.Här har vi då frisyr två som är i mina tankegångar. Återigen har jag ett problem, jag har en helt vanlig rak pannlugg och det kommer att ta evigheter för mig att få den att växa tillräckligt lång. Fast annars är frisyren så otrolig Sandra-aktig man kan vara!!!Sandra hade helt klart med sig sina hjärnceller idag på innebandy träningarna

Vikarie tränaren: Ja, er tränare har idag blivit pappa och har därmed fått pappaledigt.
Sandra: VAD KUL!!! Kan inte jag också få ett barn snart och bli pappaledig så jag missar skolan??


Ska snart fara på scout och ta hand om småbanen.... Inte roligt, inte roligt!!!!!!! Ich avsky die Kinder!!!!! Speciellt idag när mina hjärnceller har tagit semester... bara jag skulle ha några kvar så skulle det gå, men tyvärr så har de tagit semester på obestämd tid. Jag måste helt enkelt snylta nån annans så länge!

Hittade en länk till denna söta blogg på fridas och marias blogg. Den gjorde verkligen min dag ljusare!!! :)

sjumilakliv

Idag har liksom varit ensåndär dag som man inte fått gjort nåt på. Hur mycket jag än funderar så lyckas jag liksom inte komma på nåt vettigt jag gjort idag. Jag skulle laga lapskojs när jag kom hem. Dessutom hade jag tänkt exprimentera med den och lägga i lite av det ena och lite av det andra. Men var det nån annan än jag och mamma som skulle ha mat idag??? Svar NEJ!!!! och det kändes liksom lite onödigt att göra lapskojs åt två personer..... Fick därför bli en helt vanlig makaronigryta...... ganska tråkigt.....


Jag skulle egentligen behöva läsa på historiaprov... vill jag det??? Svar: nä!!! Istället spenderar jag min tid med att lacka mina naglar, helt klart en vettigare sysselsättning!!! och vem behöver egentligen historia....... Inte jag iaf!!Varför gör jag aldrig mina skolarbeten förrän i sista minuten??? Jag borde få lite större studiemotivation, men inte en chans att jag finner den hur jag än söker!! Varför tenttar jag biologi kursen??? Jag har som MASSOR med uppgifter att göra... liksom överdrivet många....
Kan ingen köpa en sånhär åt mig???? Den är sååååå söt!!! Me like.
Sandra har denna helg insett att hon har ett urdåligt lokalsinne... eller sinne för omgivning som hon också kallar det........ Men alla kan inte vara född med egenskapen att veta var allting är..... Detta är ungefär hur jag känner mig när jag går omkring på stan....Nu ska sandra vara aktiv och göra lite olika skolarbeten!!! :)


Sandras försök till skolkninig.

Sandra har idag inte skolkat från nån lektion alls..... Neppan!!! Sandra är helt klart en anti-skolk person uti fingerspetsarna. Kom inte alls en halv timme försent till finska, och skolkar VEKLIGEN inte från historia för tillfället. Nej, jag skulle aldrig ens drömma om att göra nåt sånt. Så Sandras egentliga fulla dag har bestått av hela en och en halv lektion utav fem....... oj....... Korvbra!!!

Nu kommer folk från min hissaklass och vill ha datorn........ BLÄ!! Tänker jag ge dem min dator..... svar NÄ!!!! Hissa är inet så allvarligt att man faktiskt måste göra uppgifterna man får av Tom.

Sandra och Camilla är inte trötta, sockerhöga, eller nåt annat liknande pga att de varit på morgonsim. Kangas frågade idag på finska vad det var för fel på mig idag. Jag tycker det är en väldigt elak fråga att ställa nån som är fjollig och sockerhög!!! Jag kan inte rå för att mina hjärnceller har sprungit bort.

Hur man söker efter resor till USA billigt. man söker på google.  sen så ser man till att sandra och camilla inte börjar strida!! det kan leda till hittills oanade konsekvenser. Jag vill inte till USA. USA suger.... men att resa med camilla låter kul. Vi fara långt bort...... då vi inte hitta hem, för sandra har dåligt sinne för omgivningen! Då vi äta korv.

studera med camilla.

sandra e ytterst flitig och gör sina biggeuppgifter. camilla å andra sidan e lite mera oaktiv. men detta kallas bara ett kort avbrott från den hemska diktanalys som camilla tvingas skriva. läs ALDRIG älvdrotttningen om du inte har starka nerver. den e hemsk. och äcklig. camilla vet inte alls varför hon inte läste lite innan hon bestämde vilken bok hon skulle analysera. men den e inte tjock i alla fall och det kan ju kallas det enda positiva med den boken. :D

men innan studerandet kunde påbörjas hade sandra och camilla en liten städning av sandras skrivbord i jakt på kvittot till den underbara telefonen som tyvärr är trasig.. resultat?observera gärna att detta är resultatet efter städningen/sökningen efter kvittot. men kvittot det fann vi. kanske inte på det ställe vi hade hoppats på men det återfanns på golvet i en hög under skrivbordet. viktiga papper ska man försvara på viktiga ställen.

sandra är snart klar med sitt första papper av hundra och camilla har snart läst igenom hälften av papprena som kommer komprimeras till två papper. usch fy och blä för skolarbeten. men det går helt klart mycket bättre att göra dem om man har sällskap som till exempel av en knasig sandra. dessutom är det ytterst viktigt att man har på en mycket depressiv kärleksmusik i bakgrunden. plus en massa överloppsmat från studentskrivningarna eller bara vanlig mat.ikväll är det night cafe i forsby, spännande. :D sen så ska camilla få träffa sina vänner som flytt ut till olika delar av världen spännande. imorgon är det sen dags för camilla att stiga upp omänskligt tidigt för att besöka detta ställe:typ svinbra.

varför är solkräm så dyrt?? freaking 12.60€ int för att sandra har en flaska på sitt skrivbord eller nåt.
nä nu ska nog camilla ta itu med diktanalysen igen fastän det inte lockar alls lika mycket som att göra nåt intressant. och sandra fortsätter sin kamp med biggeuppgifterna. :D

typ skrattretande.

Idag blev Sandra sjuk under sista lektionen.... :/ eller snarare i tid till sista lektionen. Inte vara så skojigt, men jag känner mig redan mycket friskare!!! :D Dock lite smått med huvudvärk ännu!! :/


Hade vårt första officiella ksg möte med den nya styrelsen idag!!! Den näst sista lektionen tillbringade vi vår tid med att planera olika aktiviteter för året. Dessutom sa Jonas fucking!!!! :O Detta förstörde min världsbild...... Jag trodde aldrig att det ordet skulle komma ut ur hans mun. Blev nästan ihjälslagen med mötesklubban och även de få ägodelar jag hade med var under även under hot av den farliga klubban!!!!


Resten av dagen har jag spenderat med att sitta och spela christmas chrunch på facebook..... Jag tycka detta vara meningsfull sysselsättning!!! xD Men påsant vad ska man göra när man inte har nåt att göra???? Jag borde skaffa mig ett billigt liv från halpa-halli....... För påsant om det enda jag kan hitta på att göra är att sitta på facebook och spela konstiga spel behöver jag seriöst hjälp!!!!! Om jag dessutom lyssnar på sommar skivan Johnny brännt kan jag verkligen inte ha många hjärnceller kvar.......


Kan nån förklara varför jag inte gör mina läxor under håltimmen??? Det är den perfekta tiden på dagen att göra läxor, men nej för att jag får dem gjorda!!! Jag måste ha nån sorts sjukdom som gör att jag INTE kan göra mina läxor..... Jag tror att den kallas dålig motivation.... eller distraherande objekt......

Inga bilder idag.... Bilder är överskattade!!! Sandra dissa bilder...... Men bara idag...... Borde städa mitt rum. Det är ungefär det råddigaste rummet som excisterar. Jag kan inte förstå hur jag kan vara såhär oorganiserad!!! Allt finns någonstans, jag vet bara inte var!!! Suck, jag avskyr att städa.......

Detta är ungefär jag i mitt rum.... patetiskt......

Kloakråtta.

Camilla och Sandra spenderar på tok för mycket tid ilag. Nu skall Sandra egentligen kobba på viktigt hissa arbete..... MEn sitter istället och googlar destruktiva bilder med Camilla..... Inte bra, inte bra!!! sandras inspiration den försvann så camilla hon tog över med buller och bång men inget motstånd mötte hon på. sandra håller på att bli aningen mesig. :)

bildförevisning ala camillas destruktiva sida.
freak.jpg Jeff Thomas image by embracethegirl
om du överlevt dessa bilder utan förödande psykiska men ta gärna kontakt med sandra eller camilla..

inte för att vi gör detta när sandra egentligen borde göra historia så vi är rätt duktiga på att gömma våran egentliga verksamhet från tom. :)

take care.

finanskris

Varför Sandra inte borde ta och använda upp alla pengar hon just fått;

 1. Hon borde spara pengar till olika resor
 2. Hon spenderar dem ändå bara på sötsaker..... vilket leder till att hon blir tjock!!
 3. Hon blir sen till lektioner när hon far och handlar 5 minuter innan lektionen börjar!
 4. Hon kan spendera pengarna på något mycket viktigare!!

Idag hade jag min efterlängatde sovmorgon och steg upp först halv nio!! Hur sköt som helst om nån frågar mig!!! Dock fick jag lite brottom att hinna i tid till lektionen, men eftresom jag ändå hade gympa gjorde det inget att jag missade lite av de första 5 minutrarna! Korgboll är helt klart inte en bra sport för mig!! Jag blir på tok för tävlingsinriktad och det är inte nyttigt!!! Jag borde liksom ha en censur som tar bort mig från planen när jag blir FÖR tävlingsinriktad!!

Hur Sandra inte fuskar med att göra sitt Kekkonen grupparbete.... Hon kopierar verkligen inte Camillas grupparbete som hon hade året innan.... Men Sandra ska faktiskt vara aktiv och ändast använda det som informationkäll!! Skriva om allt ska hon göra för att inget ska anses som plagiat!! Dock så anser Sandra att det är konstigt att nåt är plagiat med tanke på att informationen är samma var man än tar det ifrån!!!Kekkonen var nog en ganska gullig gubbe!! ><


Ingen religion idag nu när Roger är borta... Jag ska vara aktiv och göra mina läxor snart... Bara jag får rätt läxlagandefiilis!! Har innebandy efter skolan idag och har glömt min klubba hemma...... Detta inte vara bra!! Men jag har iaf med mig mina ögon!!! :D Alltid positivt!!!! Efter det blir det en kort matpaus hemma, sen scout med småbarnen.... ENSAM!!!!!!!!!!!!!!!!! Maria den skolkisen ska på nå semper grejs.... Jag kommer att döööööööö.........


Maria har också håltimme.... Detta inte vara bra!!! Maria äta upp sandras chokladrussin!!!  eller chokladboobs som maria tycker låter bättre!!! Sandra har inte för sin telefon på reparation ännu för att kvittot fortfaraned är borta.... Maria tycka sandra kan föra dit telefonen utan kvitto..... Nua


There's a wall between us

Sandra har varit en väldigt dålig bloggare och inte uppdaterat på evigheter..... Fy skäms på mig!!!! Men nu ska det igen bli ändring på det... kanske.... om jag orkar!! Iaf gick min NYA, eller oaf ganske nya telefon, sönder igår!!!! Detta är enligt mig helt oacceplabelt!! Om man köper en telefon ska de hålla mer än 2 månader!!! Ska lämna den på reparation bara jag skulle hitta mitt förbaskade kvitto. Varför set mitt skrivbord ut som det gör?? Varför är jag en sån roddig människa??? Man kan innte låta mig ta hand om kvitton, jag tappar garanterat bort dem.

Saker sandra borde göra;

 • läsa läxor
 • städa sitt skrivbord
 • ringa tandläkaren
 • hitta sitt kvitto
 • fara ut på en låååång springtur
 • fråga Camilla om hon vill fara ut och äta på fredag före night café. Jag träffar dig aldrig Camilla, vi måste skvallra!!!!
 • se en bra film, jag är t.o.m. i desperat behov att se en bra film.... typ en kinesaldrigdö.
 • läsa de böcker hon har på sitt nattduksbord innan hon lånar nya
 • köpa nya hårband
 • komma ihåg att inte BESTÄLLA kläder utan faktiskt  fara till affären och testa dem!!!
 • föra tillbaka halpa-halli kort till kåris+ ett kvitto.

 

Idag hade Sandra full dag i skolan och det var lite jobbigt!! Plus att Sandras rygg har börjat knasa sig igen!! Inte bra. Men imorgon får jag min efterlängtade sovmorgon!!! :D Dessutom så börjar jag skoldagen med gympa. Helt klart bra dag!!! Jag  gilla!!! Idag på rella fick jag liksom värsta chocken. Jag ville helt börja studera olika kulturer??? Detta är inte likt mig....... Men jag blev som så intresserad av hinduismen och Indien när Roger stod där och talade om det. nu har jag dessutom lyssnat på en väldigt bra indisk låt som typ har varit med i nån film. Iaf är det en fantastiskt bra låt. Man blir liksom på danshumör!!!Var lite trött när jag kom hem från skolan. men då hittade jag ett kärleksbrev på mitt skrivbord. Det var Camillas vackra brev åt mig som jag fick innan jag for till England. Då blev jag på så bra humör att jag cyklade till depo efter mitt hm paket som kommit. Jag hade beställt vad jag TRODDE var en urtjusig klänning.... Men det visade sig att den inte alls var det.... :( Dissa den säger jag bara!!!! DEssutom hade jag beställt en BLÅ tröja..... När jag nu fick se den var den lila..... Bittert säger jag bara!!!


Jag vet att man brukar kalla mig färgblind. Men är detta inte blått så säg??? Jag säger bara att detta inte är samma färg som på min tröja i verkligeheten!!! Jag vill ha en blå tröja!!!!!!!!!!! är det för mycket att begära???


Har konstaterat att vissa bh:ar göra att toppar halkar ner.... Detta inte vara så trevligt, speciellt när man inte är ensam. Jag tycker att det borde finnas en bh som både är bekväm, ser till att toppar inte faller ner och får ens boobs att se stora ut!! ochh skulle den vara riktigt fantastisk så skulle den hållas upp utan band!!! Tänka på alla stackars människor som verkligen har stora boobs.... det måste väga massor att ha dem att belasta axlarna.... och plötsligt så uppskattar jag mina mycket mer än vad jag gjorde för tre dagar sen!! Sviiiinbra!!!


Sanrt sandra fara och springa ett tag... Om hon orkar......


Hej Sandra

Är det inte dags att uppdatera bloggen snart??
med vänliga hälsningar en hemlig beundrare. <3

RSS 2.0