Miscommunication

moderskepp
playboy
hammare

great!DETHÄR ÄR SÅ ANTI-JAG!!!!!!!!!!!
(sandra som inte kan använda sina egna kläder)

och min reaktion var.... WHAT???


Det är sånthär som Sandra inte borde hålla på med på sin fridtid. Istället för att se på meningslösa klippa på youtube BORDE HON VERKLIGEN göra skolarbeten istället.

Sandra har idag pysslat med att sätta ihop knep och knåp..... Eller försökt. Det var ytterst svårt eftersom jag blev tvungen att höra på Kent och resten av befolkningen mobbade min musiksmak...

Vägen till skolan är översvämmad. Den stora frågan är hur i hela världen jag ska slippa till skolan imorgon!?!?!? Om jag inte får ta bil som idag är det nog stor chans att jag får simma dit!!! Måste snart paddla för att komma över gårdsplanen. Dessutom har jag en stark känsla av att min gamla lekstuga kommer att flyta iväg!!! Jakten på lekstugan kan börja!!!


Bangladesh

SAndra skolkar från konst för att sitta på facebook. Maria är trött. En okänd person är tydligen världens läskigaste människa. Vill inte hålla på med kent singstar........ jag nästan VÄGRAR. Borde skriva hajkbrev, men maria är lat och börjar aldrig aktivera sig. Maria vill inte ha armmuskler. Sandra är kocko i bollen efter helgen. Jonas kunde bli komiker???? knappast. 

urinprov istället för pass!!!!!!!! jag är konstig ty jag vill inte fara till tyskland. Supermario utan byxor????Helt oseriöst..... VÄRLDENS SÄMSTA BLOGGINLÄGG!!!!

Juhlia voi monella tavallaSandra är hemma från Närpes. Där tjänade hon massor av pensionärspoäng. T.ex satt hon och såg så ska det låta..... och for och sova tidigt.... Simlärarutbildningen är VERKLIGEN tung!!! Men helt klart fantastiskt bra!! Hoppas nu bara att jag klarar den sen så att jag själv får undervisa barn att simma.... YAY.

Nu gäller det bara att på något sätt ta igen skolarbetet..... Inte lätt alls!!!

Har idag lärt mig ett låååångt finskt ord; esierikoisvaravaurioratkaisupäälikkö. Slå den du!!

Sound of madness.

Idag har jag varit ut och ätit med Ellen. Jakobstad är ganska liten insåg jag idag.... Var till tågstationen och fixade mitt studiekort. bara liiiiite sent, men iaf. Nu slipper jag betala 20€ mer när jag åker ner till Närpes imorgon. Åt saiogn mat, köpte en ny skiva, köpte godis vid makuuni!!! <3 Det är på sant allt som hänt idag..... -.-

File:The Sound Of Madness - Cover Art.jpg
Skivan jag köpte..... ganska bra!!! Typ rock...?


Min favorit låt hittills på skivan.


jonä, sandra har mycket att skriva om..... not...... tråkigt!!!!! Nu ska jag väl eventuellt börja packa?? Borde vara färdigt om jag far imorgon antar jag.

vattenskräck?

Sitter och skriver en uppsats om vattenskräck till min simlärarutbildning. Inte särskilt intressant är jag rädd.... :/ Har även bokat hotellrum och sett på busstidtabeller till närpes på fredag. Allt är så gott som ställt inför veckoslutets utbilndning. Bara det mentala som måste fixas först. Har en sånhär: "orkar verkligen inte fara och simma" feelis. Dessutom har jag håriga ben..... -.- =OTROLIGT håriga ben. Jag vill inte raka dem, eller snarare orkar inte raka dem..... men skulle på samma gång kännas smått gross att gå omkring med apben i simhallen.

Sandras tillfälliga status=


Har idag blivit kär i Jun. Kombinationen smile och 24h TV var helt enkelt för mycket!!! JAg dog och uppstod och plötsligt var inte Jun ful mera...... Hemska tider söger jag bara!!! Hemska tider.....


Kiev, var är du??

Sandra söker inspiration att skriva om Kiev. Det är ytterst väl undangömt i mitt innersta. Kiev, kiev..... är en gammal stad. där, nu har jag skrivit en rad. Vad jag är duktig??? Borde nog arbeta mer flitigt på det, men orka. Det är på tok för ansträngande för att nån latis som jag skulle orka. Märk väl, latis inte lanttis.


Sandra och Ellen har titta på bilder av Oguri Shun. Har fått en plötslig lust att se på hana yori dango. Och tyvärr är det inte jun som är orsaken utan shun.

Kangas stod just och flåsade mig i nacken och krävde att få veta vad jag lyssnade på.... läskigt!!!

just det Kiev..... oj........

skola, vad är det???

Sandra har egentligen hissa..... Men bestämde sig för att ta en konstruktiv paus istället..... Mycket mer vettigt, not. Tcker att skolan datorer har hemska bakgrundsbilder på Måns Zemmerlöf (eller vad han nu än heter). Har därför bytt till en bild på Arashi. Mycket snyggare om nån frågar mig!!! Folk borde inte förvänta sig annat än att bilder på Måns kommer att bli dissade och snabbt utbytta!!!


Datorns nya bakgrundsbild. Om nån byter blir det krig säger jag bara!!

nu: tillbaka till hissa.

young girl don't cry.

Idag har Sandra fått ta igen allt skolarbete hon inte gjort under påskhelgen. TRÅKIGT!!! Sandra har dött inombords tusentals gånger idag. Men som tur är så har jag haft Arashi som återupplivat mig (är det ett ord???)!! Sho rap är det bästa som finns.


sho <3

Sandra måste få resa utomlands snart eller så spricker hon!! JAG VILL RESA!!!!!!! Jag känner ett sjukligt behov att få uppleva nåt någon annanstans. Resa bort..... lååångt bort!! Där det finns sol..... men inte södern. södern är ett för tråikgt resemål. nej, någonstans där det finns kultur!!!

all the right reasons.

Sandra har idag knarkat musik i alla dess former typ. Har gått från Kent till nån okänd kines till ett spanskt?? eller är det ett italienskt band. Jag har plötsligt blivit värsta youtube narkomanen. Efter att ha rådfrågat wiipedia fick jag reda på att det var ett spanskt band.


Nu är Camilla här^^ yeeeeah
Camilla är jättesnäll för hon ger en massa japanska videor och låtar^^ yeeey
Sandra och Camilla har ätit kakor och druckit saft^^ yeeeeey//: camilla

Sandra har nu sjuuukt mycket olika arashi saker att ta sig en titt på!! :) Ungefär 91 Gb med japanska saker som dramor, intervjuer, musik och annat smått och gott att ta sig en titt på!!! :DSpansk musik är faktiskt helt okej..... om man hittar rätt sort!!! :Dvem sa någonsin att kineser inte kunde sjunga??? :O


Ohno som är och goofar sig igen.....

RSS 2.0