pocky!!!

Sandra är ni hemma från Helsingfors. Det var spännande att vara på en finskaintervju. Den gick sådär..... Jag hoppas att jag slipper in, men chansen är nu inte så stor. Inte ens var femte person slipper in!! :/ Men nåja, jag fick iaf fara till Hesa!! :D


Skolan jag hoppas att jag studerar i nästa skolår!!

Orkade knappt shoppa så det enda jag köpte var en sportbh och pocky!!! Jag antar att det är bra saker att spendera sina pengar på!!

Resten av dagen ska spenderas med första pirates filmen och godsaker!!!
deeper than words...Sandra ställer till saker inför hesaresan....förbereder sig också mentalt.....
saknar också sina vänner som inte är i finland för tillfället.... KOM HEM SNART!
Nu: fortsätta städa inför studenten!!

idé brist....

Sandra har idag spenderat dagen på detta vi: 7:00 - 15:30 på jobbet och sedan 16:00 - 21:00 vid simhallen!! Nu är sandra minsann trött!!
Ska imorgon fara till Helsingfors!! Får bo hos mia och my till onsdagen då jag ska på den fasade finska intervjun.......... Jonä, men nu var det smart att söka in till en tvåspråkig utbildning..... VERKLIGEN SMART!!!!!! Nervositeten är inte alls skyhög, neppan!!!Sandra har ingen lust med nåt för tillfället, däför är sängen bra!!

i will be popular...?

Sandra ser Sveriges bidrag till Eurovision i år.... Inser att hon skulle ha kunnat skriva en låt text med fler ord än "I will be popular".... Lite patetisk låt tycker jag personligen....... Faller mig inte alls i smaken....Hur gammal är han som sjunger låten egentligen?? Ser som yngre ut än mig...... och gör suspekta rörelser på scenen, är det lagligt???

Sandra har varit på zumba idag, riktigt bra feelis!!! Märkte hur mycket jag saknade de gamla låtarna från hösten!!!


Grattis till körkortet Ellen!

Var ut och gjorde stan osäker med Ellen idag!! Firade att hon fått körkort med att köra till Hanna i hondan!!! Andra dagen i rad jag träffar Hanna, detta måste vara ett sorts rekord!! :D Chauffören Ellen var megaduktig och Sandra kände sig säker som en fågel i sitt bo när hon satte Ellen körde.


Sandra håller på att få muskler..... och inte sådana smala snygga, utan äckliga stora muskler...... Hur ska jag få bort dem till studenten????

no worries!

Sandra har idag:
  • jobbat
  • hållit scoutmöte
  • räknat matte med hanna
  • fått medd av jonas som är i polen

Sandras dag kort sammanfattat!!

Väntar otåligt på nästa grays avsnitt....

 

Dagens funderare: Vad betyder kondus??


epic fail...

sandra skulle börja godisstrejka idag...... Det lyckades inte!!! MAmma kom hem med en nyinhandlad godispåse som skrämmande snabbt bara var halvfull..... INTE BRA!!! Men det finns ju alltid en morgondag???

Jobbat idag, steg upp klockan sex för att hinna till jobbet, tur att jag är en typ morgonpigg person, annars skulle jag vara screwed!!

Lyckades tappa bort en liten pinne till gps:n jag använder på jobbet, men trots att jag hade all sannolikhetslära emot mig fann jag den på en sjukt stor åker!!! Lyckost Sandra!!!

Dagens knarklåt!!


RSS 2.0