hjärtat på ett fat dekorerat med ogräs.

Sandra har åter igen en disney episod i sitt liv. Bränner för tillfället en skiva bestående endast av disneylåtar. Jag tror inte att det är riktigt hälsosamt..... Har dessutom börjat filosofera runt Alice in wonderland, som var en mycket mystisk film, men bra!! Dock mobbar en hel drös med denna folk denna film!!

Typ inga läxor till imorgon, funderar hårt på att i misstag försova mig imorgon!! Skulle vara sjukt skönt!! :D

Sandra behöver snart köpa en ny bh, ty hennesgick av på mitten......vet inte ruktigt hur det gick till men sådant är tyvärr fallet. For idag och köpte strumpbyxor och när jag sen satte på mig dem här hemma kom jag ihåg varför jag avskyr strumpbyxor!!

Ska till läkaren imorgon och visa upp mina knän, hoppas att allt är ok och att det fixar sig utan problem!!! Saknar alla mina vänner i utlandet och Maria, ditt medd gjorde hela min dag idag!! :D


jonas gardell

Äntligen, efter mååånga försvunna inlägg, jobbiga datorer, frustrerad Sandra och allt för lite tid, har jag äntligen fått upp ett inlägg.... hoppas jag!! Det vet jag ju förstås inte innan jag försökt sätta upp den.

Har modersmål för tillfället och lyssnar på jonas gardell på datorn... hmmm.... intressant!! Har skaffat sig en vana av att försova sig varenda morgon.... Något mina lärare tydligen inte uppskattar??? förstår inte varför.

ska idag ha scout med barnen och efter det kanske zumba??

en personen som intervjuar jonas gardell så är gamla testamentet en hemsk bok.... Jonas gardell tycker hon är obildad.

har ignet att skriva om......

Ska på dop till sverige i helgen..... blev tvunget att köpa nå fina kläder från BROS!!!! Bros är nog den dyraste affären i stan, men det finns som ingen annanstans att köpa snyga kläder för dop. bajs.

RSS 2.0