Made with passion

Sandra fick idag värsta Musse Pigg feelisen när hon kom hem från scout. Jag vet inte varför, men så är det bara. Började därför googla det........ För Sandra är inte besatt av google och wikipedia.......

mickey mouse suiko mindstyle 1 Disney Bloc28 x Suiko Mickey Mouse Toy
Tydligen disney i samarbete med nån japan........ Jag tycker iaf att den är lite smått charmig..... typ.....mickey mouse cartoon animated 2.0 Myspace Layout
Steamboat Willie..... Jag vill se den..... Eftersom den är svartvit borde den ju få viss status.....


UBIQ x Disney - Mickey Mouse 80th Anniversary FATIMA
Sandras nya vill ha skor...... Jag älskar dem, var sjutton ska jag få tag på dem???hihihihihihih >< påsant....... >< Folk borde skaffa sig ett liv!


Sandra borde sluta våldta det svenska språket och inte använda så många punkter.  Sandras inspiration är ungefär på noll. Imorgon ska Sandra köra för sista gången innan hon ska skriva. Spännande. Sandra är 18 på torsdag..... Läskigt!!!

Feather in your wings

Sandra sitter på ajokaista och övar för blindkära livet. Sandra sitter också och läser på prov på samma gång, ingen bra kombination!!! Men om jag ska hinna få färdigt övat inför körkortet måste jag skynda mig ordentligt!!
Det här kortet hoppas jag att få inom en snar framtid. Dock har jag idag fått veta att "risken" för att jag någonsin ska få ett körkort är minimalt!! JAG KAN KÖRA BIL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Varför är det så svårt att tro??

 


Förra helgen blev spenderad med lite det ena och det andra. Jag och maria gjorde hamburgare i fredags..... Sandra åt hamburgare till morgonmål på lördag=mådde illa resten av dagen. På söndag bakade Maria, Camilla och Sandra öja-kaka till dubbningen.
Sandra har sett genom ett jdrama. LIFE. Typ helt bra, men lite rå..... och konstig...... MEn helt bra!! MAn fastnar liksom och måste se nästa och nästa och nästa episod!!! :D
Sandra har också sett på en amerikansk tv-serie. Alias. Helt fantastisk!!!!!

Jennifer Garner, Michael Vartan, Alias

Bland smycken och konstiga kläder.

Sandra sökte efter lite länkbitar till hennes nomination armband. Jag fick det jul av min bror, men fortfarande inte köpt några nya länkar. Jag hittade massor med söta länkar som hade såndär "hängel-pängel". Dock var det lite värre med de helt vanliga länkarna med endast nån figur på, hittade inte alls många sådana som var fina! :/ Fast några blev väl ändå funna. Funderar hårt på om det skulle vara billigare att beställa dem från intrenet än att fara till en affär i stan och köpa dem. Men när jag tittar på internetsidan som jag hittade dessa länkar på så kostar det ca 35€ för bara en lite klunt. Jag menar hur sjukt dyrt är inte det????? Att köpa två små metallbitar är nästan dyrare än att köpa hela armbandet!!! 


Classic Daily LifeClassic WritingsClassic Nature
Classic PendantsClassic NatureClassic Pendants

Classic AnimalsClassic Animals


I mitt sökande hittade jag en megagullig sida med söta armband. Sidan verkar dock vara lite ny och inte ha så många smycken in ännu. Men de som fanns var riktigt söta!!! Insåg just att jag just bloggat om armband........ Lite konstigt för att vara mig.

Idag har sandra gjort reklam för PG hela kvällen. Jag måste säga att många av de föräldrar som gick runt på mässan var helt dåligt inställda till PG och helt snofsiga och otrevliga!!!! :( Sånt gillar jag inte alls. Här var jag som inte ens ville vara där, men förslkte göra det bästa av situationen och de är bara otrevliga!!!! Jag säger bara att min karma var dålig!!! Den var inte alls bra. Jag tycker att iaf föräldrar borde förgå med gott exempel och inte helt ognorer reklamen om en skola för att den är "på landet" och de är från stan!!
PG logo

Mina top 10 disneyfilmer.

Eftersom mina föräldrar har gäster som tyvärr alla är över 50 har jag ganska tråkigt. Jag skulle kunna gör avettiga saker som läsa på finskaprov, men det är mycket roligare att lista disneyfilmer....... typ.... Iaf är det vettigare än att spela konstiga spel på facebook!! Dessutom fick jag värsta disneyyfeelisen sen jag köpte ringaren i Notre Dame.

  1. Aladdin
    Den här filmen har ALLT!!!! Kärlek, action, bra musik, humor och fantastisk handling. Den är min favorit disneyfilm någonsin. Man blir helt kär av att se på den!! ><Jag anser att det hör till allmänbildningen att se den åtminstone en gång. Dessutom får man säga vad man vill, men Aladdin är SNYGG!!!! Jag vet att animerade figurer inte egentligen kan vara det, men han ÄR!
  2. A hand holds an oil lamp and another rubs it, and glowing dust starts coming off the lamp's nozzle. The text "Walt Disney Pictures presents: Aladdin" is atop the image, with the tagline "Imagine if you had three wishes, three hopes, three dreams and they all could come true." scrawling underneath it.

  3. Lejon kungen
    Helt klart en klassiker som MÅSTE ses. Den får mig alltid att gråta när Simbas far dör och jag är ändå snart 18. Musiken i denna film är också helt FANTASTISK!! Den sitter fast i huvudet och man sitter och nynnar den i huvudet för flera dagar. Den har en lite mer allvar än de flesta andra disneyfilmer vilket också är bra.


Fortsättning följer......... Ungefär så här länge orkar jag med en sak innan min inspiration tar slut ><


Hot n' cold

Idag är det kallt. Det är förmodligen det enda sättet att förklara dagen. Kall. -28 grader på utsidan när jag imorse insåg att min cykel var sönder och nån skulle bli tvungen att köra mig till skolan. Oj vad VÄLDIGT lendsen jag blev när jag insåg detta. Jag skulle TYVÄRR bli tvungen att sitta i en varm bil istället för att kämpa mig fram på cykel i kylan. Oj vad BITTERT!!!Nästa vecka ser det säkert ut såhär när man tittar på mätaren!!!


Sandra ska fortsätta dagen med att studera "flitigt". Eller kolla in olika youtubeklipp hon hittat.

Religionsprov imorgon.... Etik.... Sandra tänker "behöver väl inte läsa så mycket till det???" Sandra tycker mycket mera om att äta mosade jordgubbar än att läsa på religion! Jordgubbar ger nämligen Sandra oerhörd sommarkänsla i denna kalla tid!


När man har väääääldigt tråkigt......

Kan oanade saker inträffa. Typ att Sandra gör konstiga test. Sätter Itunes på shuffle och annat konsitgt....... Jag har insett att jag borde rensa bort lite musik från min dator, ty jag har allt för mycket konstiga låtar i den!!! Hihihihi Konstig testjuttu sandra hittade på en väns blog och bestämde sig för att göra.

- Will it be OK?
When you're gone

- How are you feeling today?
Here I am

- How do your friends see you?
Jul i smurfskogen

- Will you get married?
Everybody's Fool

- What is your best friend's theme song?
Forgive me

- What is the story of your life?
Goodbye mr A

- What was high school like?
Same mistake

- How can you get ahead in life?
Jag tillhör dig

- What is the best thing about your friends?
Sheila

- What is today going to be like?
Work things out

- What is in store for this weekend?
Shine

- What song describes you?
100 reasons why

-What describes your grandparents?
Another chance

- How is your life going?
Can't go on

- What song will they play at your funeral?
My heart goes up

- How does the world see you?
Closer

- Will you have a happy life?
Rockstar

- What do your friends really think of you?
B&CSandra har idag sett på Star wars med Mr Yoda och Mr Chewbacca.... Detta var inte bra med tanke på att hela orsaken till att vi tittade på det var för att höra Imperial march. Hittade en fantastisk version av denna låt på youtube med flöjt.... Svinbäst!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=5Jq617ENMd0


Sandra har inte suttit och googlat random star wars bilder.....
vader.jpg image by meldan5


nu när jag fått detdär ur mitt system kan jag informera om att mitt matteprov gick utmärkt bra!!! Jag är grymt nöjd över mig själv faktiskt!!!!


Parody

Dethär är Sandras kvällsmat. Den kommer inom en snar framtid att vara uppäten för att tillfredsställa Sandras hungrande mage. Den kommer även hjälpa Sandra kunna koncentrera sig på matteprovsläsande istället för hungrande mage. Dock att denna mat nu är uppäten finns det fortfarande ytterst lite intresse för matte. Istället spenderar sandra sin tid med att lacka naglar.... Kanske inte Så bra med tanke på att provet är imogon..


RSS 2.0