Flavor of life.

Jag är borta en gong från bilskola och vad händer nästa gång jag far och köra!? Jo, bilskolgubben pluppar in 4 körtider på en vecka!!! Jag som hade tänkt ta det lugnt veckan före jag fyller 18, men nej du jag får minsann tänka om!!! Fast jag missar iaf två hela skoldagar vilket säkert kommer att bättra på min studiemotivation...... Jag kommer att förlora all motivation att köra om jag kör sådär ofta!!
 


Igår hade jag dessutom planerat att bränna en Hikaru Utada skiva åt mig..... Men icke sa nicke. Tydligen var alla låtar jag hade mp4 format och ginck inte att bränna till en helt vanlig cd-skiva..... Jag var inte bitter eller nåt, jag tog det helt lugnt och blev inte alls arg....... eller..... nåt i den stilen iaf.


Såg färdigt Stand up dramat igår.... Jag kan inte förstå att det är slut = inga fler episoder..... Jag är bara lite deppad över att denna sjukt snuskiga serie faktiskt är över. Men jag kan ju alltid trösta mig med att jag kan se på episoderna igen så fort jag känner för det!Sista kvällen detta år!!! och den ska spenderas med goda vänner!! :) Mums ><


Nomination

Igår så spenderade Sandra sin kväll med att fara på bio med Camilla och Maria. Kön till Avatar var som sjuuuuuuuuukt lång. fick sitta längst fram och få otroligt med nackspärr... :/  Jag måste skaffa mig en massagekudde så att min nacke blir normal igen. Filmen var i vilket fall som helst bra. Dock så fick jag lite pocahontas fiilis över den. Jag vet inte varför, men unnder hela filmen tänkte jag pocahontas....
 

Har beställt kläder från hm idag. Tacka vet jag julklappspengar som man nu kans spendera!!! :D och tacka vet jag mellandags rea!! Mennlandagsrea är svaret på allla frågor. Helt klart sötaste tröjan jag sett på länge!!

Cardigan - Ljusrosa
Bilskola imorgon... Klockan åtta på morgonen.... HU! jag förstår inte hur i hela världen jag ska orka stiga upp eller hur jag ska kunna koncentrera mig tillräckligt för att inte köra över nån intet ont anande fotgängare.

finns det några snälla barn här???

Julen närmar sig.... och jag insåg igår att jag måste ha varit ovanligt elak iår med tanke på mängden presenter jag fått av mina vänner än iår. Detta antal är nämligen noll..... Tydligen förtjänar jag inga julklappar..... I och för sig så har jag inte heller köpt några julklappar ännu åt nån heller ännu, men bisak. Den enda juklapp som jag fått iår är faktiskt från mina och Marias patrullungar. Detta vara just en aning patetiskt!!!

Inom loppet av en vecka har jag varit patetiskt ofta till sportisparkeringen med camilla och maria. Ibland även flera gånger om dagen. Att slira omkring i en bil på en tom parkering är tydligen otroligt roligt trots att man inte skulle kunna tro det!! Det är sånt som sulle få min bilskolelärare att suck djupt och återigen dumföklara mig.


Har just insett att på nåt mystiskt sätt så har jag lyckats skaffa mig 20 nya D no Arashi till i min dator...... När hände detta??? Jag har inte ens varit vaken så länge att jag lyckats få 20 nya!!!! Det värsta är att de bara fortsätter attt komma, episod efter episod...... ♥


Sho ♥shot0032.png image by marijsan
arashi8.jpg image by bunetbun

För här sätter jag inte in helt random bilder......


Egentligen så städar jag ju mitt rum för 112 gången denna månad.... Jag kommmer liksom aldrig någonstans......


Hittade dessutom massor med suspekta bilder i min kamera från gårdagens julfest.... Tänkte därför sätta upp en bild på de som jag tror är skyldiga.

You evil things.

Men då kom frosten.

Det är kallt utomhus, utifall att det finns nån som inte skulle ha mäskt det. Typ fasligt MEGAkallt. Sandra försöker fögäves komma på bra anledningar till att mina föräldrar måste köra mig till skolan så att jag slipper cykla....... Hittills har jag kommit på hela noll orsaker...... Men jag hoppas ännu på en uppenbarelse som kommer att ge mig en utmärkt ursäkt att inte cykla till skolan imorgon.


Sandra borde egentligen skriva en finska uppsatas.... Men orka!! Jag anser att finska uppsats är en allt för anstängande sysselsättning denna tid på kvällen. Om en timme eller två när jag har idétorka och panik är däremot ett utmärkt tillfälle att oroa sig över uppsatsen. Istället för att göra viktiga saker sitter jag och ser på sailor moon..... Helt klart ett vettigt sätt att fördriva sin tid på!
OMB!!

markera innan du svarar

Mugg 30 cl Kärlek rosa Mumin Arabia
Sandra har just fått en fasligt konstig impuls att skaffa sig oerhört många mumin muggar...... Har ingen aning om var detta beroende kommer ifrån, me är de inte bara för härliga?? Denna är min absoluta favorit!!! :D Men den enda jag har är konstigt nog bara en stinky........ Jag bara frågar mig varför nån köper just en STINKY mugg åt mig.....

Mugg 30 cl Siesta Mumin Arabia
Denna är också så söt.....

Mugg 30 cl Lilla My Mumin Arabia
och den här......... Snälla nån rädda mg från detta mumin beroende...... var kom det ifrån??? KARANTÄN!!!!!!!!!


Sandra lackar sina naglar........ Sandra insåg just hur korta naglar hon har........ Detta vara lite deprimerande.
Återigen denna mumin obsession.............


Sandra måste skaffa sig ett liv!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Detta inlägg är inte alls flummit.........

RSS 2.0