Bikini.....

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!Sandra borde göra annat...... typ skriva färdigt sin uppsats..... Men jag anser att det är lite överskattat. Det göller bara mitt sommarjobb.. inget viktigt.... ?! xD Jag vill ha en såndär.... Typ jag vill ha en såndär megagärna!!! Hoppas att jag kan köpa en liknande någonstan ifrån...

and then there was sandra

camilla ville se på friends o lite tittade damerna. :)
sen blev tv:n stulen. då började de titta på klänningar.. dessa har konstaterats vara fina/underbara/minnesvärda/speciella.

underbar. :) vem skulle inte vilja ha en sån. sen släpets praktiska sidor ska man väl inte fundera på.

F023

rosa kan vara fint.. denna modell gillar damerna. :)

en till underbar.. denna hade jag länge som förslag till studentklänning men släpet det fick mig att välja bort den.
UNDERBAR!! <3
<3FANTASTISK!! <3detta är typ sandras favorit. en av dem i alla fall. :)UNDERBAR <3

yeah!! <3


egentligen är jag helt emot rosa men denna klänning är ju bara fantastisk!!!! <3denna är fantastisk.. o he sku ju int vara heilt feil me en snyggan kar me klänningen heller. <3kärlek. <3orginell och vacker.. gult är en fin färg. :)

Balklänning i taft 5985
denna har camilla köpt. men den e hundra gånger mera underbar i verkligheten. :) kärlek <3


tack o förlåt o ja e stolt över er ifall ni kom ända till botten. en gultstjärna till er. :P

nu ska camilla tortera sandra eller nåt annat lika skoj. :D

take care.

let your mommo decide


Sandra har räkna inte matte fast hon borde. Istället är hon på youtube och söker efter konstiga saker.
Sandra borde skaffa sig ett liv..... Eller räkna matte. Iaf sluta vara på youtube och hitta pleppo grejs...


smile.

Sandra funderar på vad hon ska göra på sitt mellanår.... I och för sig får hon mellanår först om mer än t år, efter hon tagit studenten..... men man kan aldrig börja planera för tidigt!! Språkresa ligger för tillfället högt upp på listan. Hittade en internetisa, avista, där fanns sjukt bra ställen på förslag. Jag funderar chichester college. Det skulle passa mig perfekt!! Eftersom jag varit dit i somras så kommer jag ju inte var helt vilse heller!! Skulle typ studera en termin... Men, men jag behöver ju som tur är inte bestämma mig ännu. Men jag vill!!!!!


Studera på Chichester College

Chichester är en mindre universitetstad med ca 30.000 invånare. Staden utmärks av sin katedral och romerska historia och här blandas pubar, restauranger och charmiga affärer. Skolans ”International department” är aktiva och erbjuder många aktiviteter som resor, fester, filmvisning och utflykter.

Chichester College satsar på kvalitet och att de tar mycket väl hand om sina studenter. Du kommer att studera i internationella klasser med studenter från hela världen. På skolan finns stora möjligheter att umgås med engelska ungdomar och dessutom är priserna mycket bra. Att läsa på college ger en unik möjlighet att uppleva England, dess kultur och människor. Skolan ligger centralt i Chichester.Nåja, idag tänkte jag att jag eventuellt skulle grilla korv! Pappa sa att det skulle vara brasa där ut och varför inte!? liksom när möjligheten ändå finns!!

Scoutevenemang idag. måste komma ihåg att ta med kameran.... måste komma ihåg att ladda kameran!! VIKTIGT!!! Sandra tänker: orkar inte klä ut mig till nåt. Helt klart på tok för ansträngande!!


vertikalvinkeln.

Sandras grafräknare har slut på batterier..... Detta betyder att det är lite svårt för mig att räkna.... Sandra gillar INTE!! Måste fara och köpa nya batterier, men har faktiskt ingen lust att göra det ännu..... Far kanske till stan senare idag och köper batterier + ser på reaskor.... kanske.... Loppis skulle inte heller vara en sån dum idé. Något kan man ju alltid hitta där!!

När jag satt och åt morgonmål såg jag ut genom fönstret. På fågelbordet satt massor med fåglar och pickade i sig mat!! Jag är egentligen inte så mycket för fåglar, men de var verkligen söta!! Sandra blev helt kär... Sen märkte jag att de hade ätit upp precis ALL mat. Detta ledde till att jag fick fara och fylla på... Skulle inte ha varit något problem egentligen, men när jag kom till bakgården insåg jag att snön verkade djup. Men jag klev reskt vidare iaf.. Efter att jag kommit halvvägs till fågelbordet, vilket kanske är fem meter märkte jag att snön räckte mig till låren... till fricking LÅREN!!! Hur sjukt mycket snö ska vi egentligen få i vinter???? Bord det inte smälta snart??? VÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Fåglarna fick iaf sin mat och Sandra blev dyblöt och gick typ 20m på tio minuter.

Idag blir det väl typ pulkakväll...? Det är iaf planen hittills!! Jag har tyvärr ingen pulka, men en sån kan väl i värsta fall bli inhandlad idag om jag far till stan. Men i mitt sökande efter en pulka idag hittadejag istället en uråldrig träkälke!!! Jag blev hel kär. Undrar om den verkligen fungerar!! Varför skulle den inte, men jag har mina misstankar... Jag måste helt klart testa den någon dag!! Det här är ju en säker pulkamodell... Måste försöka hitta en idag!!


Sandra vill planter nåt... nåt vettigt, nåt som ger god frukt.... vad sägs om ett apelsinträd??

Loveless.

Det här är Sandras nya soffa. Den är blå. Mina tapeter är gröna...... Jag måste skaffa mig nya tapeter... Sandra bestämde igår att hennes rum ska omapetseras i sommar!! Basta!! Det är nämligen nåt som säger att man inte ska ha en blå soffa och gröna tapeter.... Jag vet inte vad, men det är nåt.... typ ögoncancern som är en följd av färgkombinationen borde ju säga det ena och det andra!!

 

Somande NOLL gånger under kokoritsu igår!!!! :O Satt och såg på arashi i tre timmar medan Maria och Camilla pratade om navelsträngar... Helt klart ett vettigt sätt att spendera en onsdagkväll!! Maria spillde ut ett glas med saft på mattan... Det VAR Marias fel. Skulle detta ärende tas upp i domstol skulle jag vinna eftersom min advokat skulle vara dyr!


Idag blir det väl att slöa och räkna matte... Grafräknare... <3

La shit.

Sandra är för tillfället flitig och har faktiskt varit flitig nästan hela dagen!!!! Den här dagen kommer att bli ihåg kommen i mina memoarer som "dagen som jag städade mitt rum på en kvart"!!! Det kallar jag att vara flitig!!! Efter att ha städat mitt rum så for jag och Camilla till stan. Köpte lite nageljuttur..... både det ena och det andra.... typ....

Köpte hem saigonmat!!! <3 MEGAGOTT!!!!!!!! Satt hemma hos mig och mumsade i oss! Sen blev det lite små klipp av olika japaner och annat smått och gott!! Nino, du är gulligt elak.... Jag har fått en ny ninofnatt!! Det är nästan lite hemskt..... Men det är helt Camillas fel som öser Nino cuteness över mig!!!
Nu sitter Sandra och skriver färdigt en artikel om spada......Med tanke på hur lite vi gjorde blir mitt skriveri förfånansvärt lång..... På samma gång skriver jag tydeligen ett bloginlägg.... plus att jag lackar mina naglar..... Detta kallar jag multi-tasking!!

Ska se på kokoritsu med Maria och Camilla ikväll. Denna gång ska jag INTE somna när jag sett hälften!!! Annars får jag nog vissaonämnbara personers vrede över mig......


It's a small world after all.

Sandra har inte tråkigt alls!! Nepp. Efter att ha varit ut och gå med Ellen igår har jag lidigt av tråkighet. Därför är google det enda rätt!! Tydligen har disney gjort några konstiga pincer.... Mystiska.... jag vet inte om jag ska gilla dem eller inte!! Det är något som säger nej i mitt hjörta, men på samma gång är de lite orginella..... Dagens ilandsproblem..... Jag borde skaffa mig ett liv!!!

its-a-small-world-pin-alladin-jasmine.jpgits-a-small-world-pin-ariel.jpg

its-a-small-world-pin-mulan.jpgits-a-small-world-pin-cinderella.jpg


Ska efter Maria idag.... typ en sju tiden!? Vet inte varifrån ännu, men någonstans ifrån...... Annars har jag ungefär NOLL planer ikväll..... Måste ringa ellen på kvällen och se till att hon drar ut mig så att jag inte sitter hemma hela kvällen och möglar!


What happened to normal?

Sandra har haft ungefär den tråkigaste helgen i världshistorien!! Har suttit hemma och spenderat tid med att se på film. Det är allt, ALLT jag har gjort. Har varit hemma men alla har rest bort någonstans men själv fick man spendera tid hemma med frukt och patetiskakärleksfilmer.Johnny Depp in his finest!! <3Pride and prejudice helt klart äckligt romantisk!!snuskig... borde inte vara barntillåten!!Konstig...... men säkert helt bra.....


Mamma och pappa var till haparande och kom hem slääpande med megagulliga mumin muggar!! Plus nån sorts kakburksaktig sak.


Muminmugg nr1 som jag fck.


muminmugg nr2. Den här är fasligt tjusig!! älskar den!!

den kakburksaktiga saken. söt.

Sandra har verkligen inte gjort nästan nått. Detta märks inte på kvaliteten av mitt inlägg.... verkligen inte!
Idag har Sandra farit med Jonas till nå tryckeri för att få 100 lovsångshäften utprintade.... men icke-sanicke!! Jag säger bara microsoft office åt mänskligheten!!!! Tryckerier borde verkligen ha de skrivprogram som behövs skulle man ju tycka!! För att göra saken bättre hade jag nästan slut på bensin = blev tvungen att fara och tanka. Sandra nu vara pank..... YAY! For på café för att göra mig lyclig.... åt en smörgås eftersom att jag fastar.... jonas åt en muffins........ en CHOKLADMUFFINS!!!!!!!!!!! Jag vill också ha!!!

Ska ut och gå med Ellen senare idag..... Sen inget. räkna matte kanske???

RSS 2.0