I fell in love, in love with you suddenly.

Idag hade sandra planerat att städa bort allt från grillfesten innan mina föräldrar kom hem..... Detta lyckades tyvärr inte riktigt så bra som jag tänkt.... Jag kom hem från stan halv ett och då somnade jag..... oj..... Klockan tre står mina föräldrar inne i mitt rum och fnissar....... De kom hem allt för tidigt och tyckte det var väldigt roande att se mig flänga omkring till höger och vänster och fösöka städa bort här och där efter festen. Nu är iaf huset rent och det mesta diskat.


Ska till Hällsand ikväll på plmiddag. MAT!!!! <3 Jag förstår inte hur jag har överlevt denna vecka, har knappt ätit nåt när jag blev tvungen att göra maten själv >< Sen cell i vilket fall som helst.


Jag tror jag har lyckats köra sönder min bil..... ^^' oj...... Den låter helt konstigt.... oj..... Detta är nog vad som kommer att hända med den om jag fortsätter köra!! Inte revligt!!!!!Har idag insett att om man stoplar på mattan så kommer man att falla i golvet!!! Det är otroligt, men sant. Resultaetär senare blåmärken och liknande........

mef???

Dagens kommentar:

Camilla: den här sovsäcken är minst fem meter....

Sandra: fem?? menar du inte två??

Camilla: jo... två.... men det är ju fem bakfram!!

Sandra: .......... suck.......

Camilla: hihihihi.....

Sandra: Mef....?


Camilla har idag övernattat på Sandras soffa. Säkert bekvämt och bra???


Komplett kaos. det är det enda sättet att förklara huset..... och allt ska hinna städas ikväll.... det bådar verkligen inte gott!!!! Hur ska jag hinna är den stora frågan??? och vad sjutton gör jag vid datorn när jag borde städa??? Svar: nördar röj......

Röj.

Har idag varit till Hällsand. Skoj. Myggit. Fick fara efter en pizza åt patrik mitt i, vilket resulterade i att jag missade den efterlängtade extrembrännbollenn. Bittert. Men jag slapp bli svettig och äcklig!

Var fram och tillbaka till min kusin. Hon visade mig världens gulligaste cover på "here in your amrs" Ich liebe!!Camilla är här. Klockan är snart två på natten..... oj..... vi ska hinna med mycket ännu!!! undrar om det finns varmvatten??? SAndra tycker camilla kan fara och titta efter!! Vink. vink.

Nu är sandra utan idéer.... host.... nu, diabilder??? eller friends??? eller allmänt prat??? RÖJ!

Some freedom.

Sandra hann idag se en hel film innan klockan blivit elva. Detta tyder på att hon steg upp på tok för tidigt för allmänhetens bästa!!!

Ska snart och se på fotbollsmatch. Peff2 laagi fö riitti karar!! xD Iaf ska jag väl fara dit och heja antar jag!! :)

Har köpt en ny cd idag. pink. funhouse. Jag fattar inte att hon kan sjunga sådär bra live, med tanke på dagens artister.


pom, ditt rök ett öra.

Var till Camilla ikväll och spelade super mario på hennes wii!!! <3 det är på sant det roligaste ever!!! Man fick dock akta alla sina kroppsdelar eftersom det blev ett fasligt svängande med armarna!! Skriandet blev högre ju längre tid vi spelade..... camilla blev ännu hesare, eller fick sjukare hals iaf!!  mario! <3


super mario plant crochet Super Mario Plant Crochet


Inte för att jag skulle vara obsessed eller nåt...... men snälla, kan ingen virka en såndär gullig blomsak åt mig???


Camillas katt hade fått kattungar..... jag vill ha!!!! Världens gulligaste, men det bet och klöstes lite.....
Vadå bildspam??? vad är det för nåt??? går det att äta???


Sandra for inte alls till Hällsand igår..... Hon blev tvungen att undergå slavarbete, aka funktionär vid sportplanen!! Inte alls skoj, faktiskt OTROLIGT tråkigt!!! Det enda som faktiskt var bra är att idrottare är vältränade, eyecandy är det minsta man kan begära om man måste vara på sportplanen!!!

Sol i hjärta, sol i sinne.

Började dagen med att gå ut i det vackra sommarvädret!! Tog med mig en kamera!! Det händer inte ofta!!! Men några småsöta och lite mysiga foton av sommarn blev det iaf!!Ska till Kåris idag och planera dess gårdsplans framtid idag.... Med tanke på hur sjukt dålig jag är på sånt är det ytterst konstigt att jag ska dit!! men, men.... Alltid kan jag ju tillföra nåt?? och om inte så kan jag ju alltid sätta käppar i hjulen  för idéer jag inte alls gillar....

Efter många om och men

Jag är typ tillbaka...... kanske.......

Sitter och funderar på det ena och det andra.... Måste snart koka mat. mums.

Har snart städat mitt rum!!! :O Det om nåt är förvånansvärt!!!!

Ska kanske fara till Hällsand ikväll..... kanske spela volleyboll...... eller så inte, mina skills i den sporten räcker inte så långt!!


Såhär skulle det gärna få se ut!!!


Name:  epic-fail-volleyball-fail.jpg Views: 2564 Size:  64.0 KB
Såhär skulle det se ut!!


Nu, koka mat!!

RSS 2.0