oma maa mansikka, muu maa mustikka.

Sandra har nu varit hemma i snart två dagar och lyckats återhämta sig från resan till ylläs!!! Det var megakul med en massa härliga människor och oförglömliga stunder!!! Vem kommer t.ex. på att värma kött i bastun, egentligen??? xD Kommer kanske bilder sen..... kanske....

Sandra känner sig patriotisk och är allmänt chockad över valet!! Konstaterar iaf att hon har rätten att klaga när hon röstat!!


imorgon ylläs....

imorgon ylläs.... och sandra borde inte ha körkot är dagens upptäckt!!

dagens kloka ord: tänk om man kunde föreviga den här studen..... som för evigt!! :O

morgontrött, anyone??

07:45 vaknar, inser hur lite klockan är och somnar om..

08:30 orkar inte stiga upp och bestämmer mig för att stiga upp om en halvtimme då min klocka ska ringa

11:30 NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sandra har försovit sig just nå liiiiiiite och får total panik med att ställa i ordning saker som ska göras!!

Viktigt meddelande: min dator durrar konstigt vilket resulterar i att jag hela tiden tror att min telefon är på ljudlös och att nån ringer!!


Sandras studentklänning!!Detta inlägg är inte godkänt av Sandra flumcensursnämnd.

oliiiiiiiiidligt spännande!!Sandra blev nostalgisk och såg på klipp från så ska det låta tiden..... Är det riktigt vettigt?, svar knappast!!

Har idag shoppat mat inför ylläs resan med hanna och ellen..... intressant är väl det enda man kan kalla det!! xD

chasing cars......

Insåg idag att det regnat för några dagar sen och texten som stod skriven i smutsen på min bils bakruta inte längre syns.... "warning, I back by sound"

Håller på med en mental förberedelse inför ylläs resan på lördag!! Sitta x antal timmar i en full bil med mycket packning!!! >< Men det ska nog bli megaroligt!! Åka snowboard och förmodligen skida en del om J får bestämma! xD

Höll ett scoutmöte åt mini scouterna idag...... Alltid lika intressant!!!

Nu sängen nästa!!

84.

Sandra har idag chillat, vilket hon också gjort de senaste två veckorna!! Som tur är börjar arbetet om två veckor och all överloppstid går till att tjäna in pengar!

Fick lite kläder som jag beställt från HM......

Simmat.....

Lyckades rökförgifta hela huset när jag skulle elda i pannan.....

Lyckades bränna håret för andra gången på tre dagar när jag skulle tända en tändsticka......

funderat på frisyr till studenten!

internet tillbaka!!

Sandra spenderade en fruktansvärt tråkig dag i går utan internet!! Hittade istället snes på datorn och satt och spelade spel istället.........

Idag ska sandra istället vara sjukt aktiv!! rummet ska städas, mat ska kokas, disken ska diskas och det ska cyklas i slasken!!
"Jag var inte rädd, hör du du", sa Puh
"för du är ju med", sa Puh

RSS 2.0