who we are

Sandra har idag jobbat igen. Efter att ha stigit upp klockan sex varenda morgon har jag blivit MYCKET trött och min humor är som på den lägsta nivån ever. Drar dåliga ordvitsar hela tiden och ser på hipp hipp program....

Idag ska Sandra fara och hälsa på söt Camilla. ska faktiskt fara dit om bara några minuter!!! MEgatrevligt, har inte asett henne på ett tag så!!! Dock blir det bara en snabbvisit eftersom jag ska på möte om rippiläger strax efter! Ska fara som ledare på läger ännu detta år, megakul!!!! :D Kommer förstås att vara borta en vecka från och med imorgon, men sådant händer, sådant händer!!!

sytalko!!


Denna  fantastiska maskin blev använd ordentligt igår!! Maria sydde upp en av hennes prickiga söt kjolar medan jag senare fick ta och sy lite axelband på en av henne klänningar. Symaskin är ju som nog typ sjuuukt praktiskast!!! Man behöver den nog mer än vad man tror!!! Jag vill ha en symaskin till studenten!!!! Fast de är ju typ just nå liiiiite dyra...... ca 400 €, men annars ingen panik!!!!

Senare blev det glass..... Kunde ju ändå inte sy då det åskade så mycket!!!Sandras glass, som verkligen ser ut som glass med grädde på.
Marias glass........ röra?? gott??? det är den stora fråga!! aptitretande??? inte så troligt!!! 
Sandras frysta grape..... Nu ser den dock mest ut som en människohjärna!! smakade dessutom beskt!!!! Sandras filosofi, vi fryser egentligen hjärnor i vår frys, inte frukter!!


Sandra har idag varit i jobb igen. Måla, måla, mååååla!!! Har nog fått mer färg på kroppen än på väggen... -.-'

Ska snart på sommarfest och måla aniktsmålningar på småbarn.... yay??? hoppas bara att jag inte måste vara där allt för länge!!!!!

Körsbärsblom

Eftersom jag är så skicklig så lär det nog se ut såhär..... not!!! tydligen nån svensk som målat detta!!! Väldigt snyggt!! Hemsida där jag hittade är här.

återuppstod på tredje dagen...

eller så tog det minst fem veckor för mig att äntligen orka uppdatera min blogg igen!! Men nu lever jag igen.... typ!!! Men jag måste börja aktivera mig igen med mitt bloggande!! Då alla mina vänner far iväg och studera och jag inte träffar dem på länge måste de ju kunna se hur jag har det. Daglig uppdatering efter att de farit..... typ iaf...... ibland!!! Ska iaf försöka mitt bästa!Den här är ganska trög och rimmen är som så sämst!!!! Men så klart tilltalar den Sandra, bara för att den är så weird!!

Sandra har idag jobbat från sju till ca tre. JOBBIGT!!! Speciellt då det varit så sjukt varmt. Jag blev som helt trött av  att vara utomhus i värmen. Somande nästan med penseln i handen.... oj..... Dessutom fick jag färg i ögat idag!! Jag tror liksmo inte att det är så bra!! försökte att skölja bort det så gott jag kunde, men eftersom jag inte ens har tillgång till vatten där jag arbetar så gick det ju inte så bra!!


Försöker få tag i Maria som ska komma hit ochsy upp en kjol..... Hon svarar inte..... Nu ringer hon upp!!! Fantastiskt!! Ska fara i en dusch!! Hihihihihi Sandra humor kommer fram igen i sin sämsta form!!

Smutsig dirty wife fru bil car

RSS 2.0