När grisarna flyger

Sandra har idag verkligen på riktigt börjat med marias nino-docka!!! maria den är sjukt nära att vara färdig nu!!! Bara lite ansikte och kläder!! Jag trodde aldrig att det skulle gå så snabbt. Men min lust att fortsätta har försvunnit för idag så jag tänkte jag fortsätter imorgon med att sy.....


Sandra är en lat människa som borde fara ut på länk och som borde städa sitt rum inför julen, men som sagt........ jag är lat!! och att städa är egentlien ganska överskattat!!
Sandra fick igår en nostagichock när hhon såg på gamla scout foton!! Denna gris/anka måste påsant vara åbos stolthet!! xD Jag saknar verkligen Explourer tour, det var faktiskt skoj.......


Som kanske märks har jag faktiskt inget att skriva om utan flummar bara för att hackern ska bli nöjd!!

Lillajul..... what to do?? borde fortfarande städa....... ÖVERSKATTAT!!!!!Min telefon blev "uppiffad" igår....... helt klart den snyggaste telefon jag någonsin sett!!! xD

bu.

de e en hackare på sandras blogg uups. en hackare som tycker om:


och:
nu har hackern hackat färdigt.. sandra uppdatera din blogg!! :P

That's what you get.

Sandra har så fail geografi.... typ.... iaf har det inte gått särskilt bra!! Men jag anser att dfet får gå dåligt i geografi!! so what att jag har sumpat mina chanser att bli geolog, det är inte exakt som om jag någonsin velat bli det iaf!! Min blogg är inte den plats där jag sprider ut dåliga ursäkter för ett prov som jag helt får skylla mig själv att jag misslyckades med. Nä jag är helt mogen och accepterar det faktum att jagbara har mig själv att skylla..... not..... Om inte jdramor fanns så skulle jag aldrig ha misslyckats med detta prov, eftersom jag faktiskt skulle ha läst till det i så fall!!
Jag måste säga att buzzer beat är värd attse på bara för att det finns så många magrutsscener i den! Inte för att jag skulle ha en magrutsfetish eller nåt men dregel.......... Fast Yamapis bröstmuskler är så stora att han nästan skulle kunna ha bh ><

Sandra ska trösta sig idag med att se på olika jdramor och räkna matte!! + koka mat.... vad i hela världen ska jag laga??? beslutsångest!!!!

Shiriusu

Sandra borde skaffa sig bättre studieteknik och lära sig att om hon sätter sig framför datorn så kommer hon faktiskt inte att läsa på prov. Istället för att läsa på prov har Sandra sett på japanskt drama!! <3 Buzzer beat..... Yamapi <3 Sandra har förälskat sig i den serien!!! Helt klart inte bra för mina ömtåliga nerver!! Har redan gråtit tusentals gånger till detdär dramat..... Pinsamt!!! men ack så sant.......  Dessutom är Yamapi hot....... väldigt hot!!!!
Sandra ska koka mat imorgon och jag ahr redan beslutsångest för vad jag ska koka!!! Dessutom så spinner mitt huvud med orden läs på prov istället, så jag har svårt att konsentrera mig!! Men tyvärr är goegrafi tråkigt och jag har för tillfället inte någon ork med tråkiga saker!!! Sandra har nämligen fått helt Arashi feelis. Har suttit och hört på deras skiva "dream alive" hela dagen. och då menar jag verkligen hela dagen!!! Jag har dessutom varit duktig och övat på min japanska skönskrift..... mina hiragana ser för hemska ut fortfarande......


HAr bara sett 6 buzzer beat avsnitt idag. Det är bara 4 mer än vad som passade min dagsplan.... Alltså inte allt för farligt om nån frågar mig!! ^^ Jag kommer att bli underkänd i geografi p.g.a. Yamapi och min dåliga självbevarelsedrift..... Jag måste skaffa mig självbehärskning!!!!! Eller nån som håller reda på mig!

Let's hope it's a good one

Sandra har idag spenderat sin morgon ute i snön!! :D Tänka sig att en morgon i snön kan ha såna oanade konsekvenser......


Allt började med att jag kastade upp min vante i en gran. och det var inte i en såndär liten gran som man når att ta ner vanten om man sträcker sig.... nej, den flög definitivt så högt upp att jag inte ens skulle ha nåt om jag var dubbelt längre!!Efter en massa olika försök så fick jag äntligen ner vanten med hjälp av min bros skidstav och en hink. Jag kom också fram till att min brors skidstav är längre än mig....... PINSAMT!!!!


Fast att morgonen var så "dramatisk" så fick jag några fina foton tagna!! :)

SAndra har julkänsla så att det bara strålar om det!!


Jag blev inbjuden på ett engelskt storläger idag..... och jag har ingen aning om jag ska fara eller inte!!! Visst skulle det vara kuligt att tröffa scouter från england, men det kommer säkert att vara svindyrt!! BESLUTSÅNGEST!!!!!!!!!!


Real to me

Idag snöar det!!! eller man kanske ska säga ikväll snöar det.........

Idag har Sandra och Ellen varit till Myntti och inhandlat godis till name of the game. Med vissa svårigheter....... När vi kom fram klockan halc fem visade det sig att den stängt redan klockan fyra. Men som tur var så fanns där en snäll städargubbe som släppte in oss så att vi fick ta våra varor!!! :D Vi hade otroligt megatur!! Speciellt med tanke på att vi skulle bland godiset idag. Skulle ha kunnat bli pinsamt när de frågar varför vi inte kan blanda godis idag och vårt svar var "nä vi satt på café och skvallrade istället för att fara till myntti i tid...."


Som sagt så blandade vi godis hos Ellen idag. MEGASKOJ!!!! De flesta från ksg-styrelsen var där och umgåsades. Om sanningen ska fram så var det JAG som åt minst godis. Dukitig Sandra!!!!!

Sandra fick skjuts hem med Jonas pappa. Innan han körde hem mig for vid via Ekeri som tydligen är ett företag som han är delägare i. Stället var som enormt!!! Han måste tro jag är helt dum i huvudet för min replik var "är det HÄR Ekeri??" Han gick ut ur bilen och Jonas var ganska säker på att jag fortfarande inte gick under kategorin helt blåst ur hans pappas synvinkel.... Det förändrades helt klart när jag satt i baksätet och svamlade om helt mystiska och absurda saker. Men jag höll mig iaf från att göra en snöängel på ekeris parkering!!! Helt klart nåt att vara stolt över!


O' come all ye faithful

Sandra har fått julfeelis och sitter framför datorn och lyssnar på julmusik...... ^^' Det är allt för tidigt, men det är sant. Jag vill ha jul och snö!! Men påsant, julmusik, redan! Det är skrämmande, tänk hur jag kommer att bli sen när det närmar sig jul..... Helt odräglig, minst!!!


Sandra söker eter soffor som skulle kunna passa in i mitt rum. Men det enda jag hittar är fullt med soffor som antingen inte skulle passa in, eller helt enkelt har lite VÄL konstig model för att passa in i stil i mitt rum.

soffor, Finn Juhl, dansk design


nora-sofa-fåtöljHur coola dessa soffor än vore, så tror jag helt enkelt inte att de passar i mitt alldagliga rum.

Spenderade min eftermiddag vid bilskolan idag. Sista teorilektionen någonsin...... Eller iaf före andra skedet!!! Nu har jag bara kör lektionerna kvar. Fast tyvärr börjar jag köra först om typ 3 veckor..... Har redan slått vad med camilla om hur många människor hon tror jag kör över första gånen. Hon tror minst 3...... Jag tror hårt att jag bara kör över en person.

Nu ska sandra vara duktig och räkna sin matte så att hon inte känner sig som en idiot när alla andra har gjort läxan utom hon.

Pastoriserat smör på köttbullarna.

Hur Sandra verkligen inte gillar sin engelskalärare!!!!!! Det är omänskligt och ohumant att ha ett skriftligt ordförhör dagen efter att man har haft prov!!!! Speciellt om Sandra helt har glömt förhöret och mindes det först i morse. OHUMANT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sandra skriver för tillfället en textkompetens......... Det är tråkigt........ Liksom VEM vill skriva om en teater som heter "vildanden"?? Redan namnet säger ju att detta är en teater som inte tilltalar mig. Jag vill inte.

Föga är tydligen ett svårt or i dagens samhälle. Sandra tycker att de som inte vet vad det betyder kan skaffa sig svenska akademins ordlista och kolla upp betydelsen.


 
Ett par sånhär skor skulle inte vara så dumt........ Jag vet inte varför, men jag har alltid haft ett behov av att ha ett par skor som ser ut sådär.


men nu måste Sandra verkligen fortsätta på sin textkompetens..... suck!

Nostalgi.......................

Sandra fick idag en nostalgichock när hon hittade knappnytt på youtube!!!!!! Jag minns fortfarande när jag gick i lågstadiet och kunde citera hela darinavsnittet..... Lite skrämmande, men, men. Sjuuuuka tider, säger jag bara.
Här har vi det damer och herrar...... KNAPPNYTT!!!!!
Sandra borde räkna sin matte, men har tyvärr ingen lust! Jag börjar ångra mitt beslut att välja långmmatte, med tanke på hur lite tid jag spenderar med att räkna.

Min katt har läs- och skrivsvårigheter.
Hihi, detta gjorde min dag!!! Tack Johnny för länken!!!! :D Denna "musikgrupp" är bara för bäst!!! Jag är helt amazed öcer vad de är skickliga!! :D Jag vill också kunna!! Nu använder jag äckligt många utropstecken efter varenda mening......


Jag gillar tyvärr inte min engelskalärare. Hon är säkert en trevlig määnniska i verkligheten, men hon och jag passar helt enkelt inte ihop. Och jag tål inte hennes inlärningsteknik. Den är obefintlig!!!!!!!!!!!!! Dessutom måste vi ha två prov när vi i alla andra ämnen endast måste ha ett!!! MORR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Ska snart far och se till att Smurf, Jontti och Johnny inte tar livet av mina patrullungar. Tydligen tycker Smurf att parkour är väldigt scoutsligt..... eller nåt..... Men skönt skulle det ju vara om de skulle lära ut nåt vettigt som faktiskt skulle fastna i deras huvuden! Men glad och tacksam är jag verkligen öcer att jag själv inte måste ha ansvar över dem idag.


91293727.jpg image by PunkRock55

Nino....... <3
Bara för att han är så söt <3hur logiken flödar.........

Sandra säger:
jamen jag hittade det i vårt skåp..... och makaronigryta är som så tråkigt.... fast jag kan ju vara lite oorginel och bara sätta i såndär grönsaker som finns i påsar och man förvarar i frysen. Kallar man såna bara för grönsaker??? eller har de som ett speciellt namn??

jontti säger:
frysta grönsaker???


Nämen nu är man inte blåst!!! verkligen inte, alla hjärnceller befinner sig definitivt på rätt ställe!!!


Sandra vill ha ett nytt hus........ inte ett som man inte ens kan säga vilken färg det är......Hihi, gulligt hus!!! tydligen ska även detta hus vara beboligt. Fast jag tror nog att detta hus skulle ge mig lite psykiskamen... om inte annat för det rosa taket.... eller väggen.... eller vad man nu ska kalla det!
Detta hus skulle då vara mera min smak.... Fast de runda väggarna skulle förmodligen ge mig klaustrofobi.... Annars så skulle det vara perfekt!!! Det ser liksom hur gulligt ut som helst!! :D Snygg desing med STORA fönster...... O.o Me like!!!


Sandra ska vara flitig idag!!! har gjort en to do list!!!

  • Fara och simma
  • läsa på engelsaprov
  • göra matteläxan
  • koka mat
  • diska
  • hänga upp tvätten
  • dammsuga
  • skriva brev till fjällräven
  • göra ett moddearbete som skulle in för tre veckor sen

Jobba säger jag bara för min del!!!


bland nonpareller och fruktsallad

Sandras golv är fyllt av nonpareller....... och så fort jag rör på mig så knastrar det under hjulen på min stol...... Jag måste dammsuga..... Allt pga maria som hällde ut det på mitt golv! Ve dig Maria!!!

Gårdagen spenderades med att städa i kårlokalen i allt för många timmar. Hittade massor med mystisk mat som jag inte tror är från detta århundrade. Jag blev tvungen att slänga massor, man vet ju aldrig om det finns såna som inte ser på datumet och äter allt de får tag i. Det finns faktiskt såna människor!!! :O

På kvällen spenderades tiden med Maria....... Såg på lite stand up <3 vilket reulterade i en ny  bakgrundsbild för min del........


inte för att klaga eller nåt, men jag blir helt konstig i huvudet av att se på denna bild!!! Den förstör liksom harmonin i min omgivning!!!


Efter lite konstig matlagning alá Sandra och Maria som mest bestod av dåliga konservöppnarskämt och bananer i oboy så satte vi oss ner för att lugnt se på en film och ha fotbad och äta fruktsallad..... Memoirs of a geisha är som en otroligt bra film, men påsant den är tråkig i längden!!!!!! Dessutom är musiken sövande.....
Sandra har blivit arashi sjuk och har nu laddat ner 8 d no arashi avsnitt....... detta är skrämmande!!!! Snälla nån rädda mig innan jag blir beroende!!!!! Jag måste hitta en ny sysselsättning än att se på arashi......... Skolarbeten....? Don't think so!!! Men man aknske borde fara till tv:n och se på en dålig amerikansk tv-serie???


Sandra bygger inte pussel.............. För det skulle vara ytterst omoget......

RSS 2.0