What to do?

Jag ska till syaffetkarnevalen idag... Men jag har ett problem!! Jag kom just på att jag måste CYKLA med en STOOR väska, ett liggunderlag och en lite mindre väska.... Hur ska jag klara av något?? Det kommer förmodligen att se ganksa konstigt ut xD Ja, iaf  måste göra smörgåsar! Ell er om jag orkar ska jag göra smörgåsar^^'

Janis Joplin...

Var på teater, Janis Joplin. Den var mysko! Faktiskt ganska besviken 5? för att se den!! Dessutom hade de för hög volym! Är det inte teaterns skyldighet att ge ut öronproppar? Jag tycker att det borde skriva en lag om det! Tänk om mina öron har fått bestående skador av den höga volymen! Typ öroncancer!


Lol, tänk att hon lät så här på riktigt xD Som en kråka!! xD (förlåt mig alla Janis Joplin fantaster^^')

Sexy dancing??

Jag fick nästan hjärtattack när jag såg detta!!! ÖGONCANCER!!!!!

Vissa kan säkert kalla detta talang....men, men..
JAg måste skaffa mig en talang så att jag också kan göra bort mig i tv :D Typ.... Sätta hela knytnäven i munnen xD

Boulevard of broken dreams

Har halsbränna.... Betyder det att det brinner i min hals?? Eller att min hals är het? Då borde ju salivet typ börja koka...... Mysko.
Ska ha kontroll med Maria imorgon, första hjälp! Helt oseriöst roverprogram, men iaf! Man kanske borde förbereda sig mentalt för ansträgningen att cykla hem. Men allt går om man kan äta glass emellan :D Jag har ätit tre glassar idag... Deprimerande!
Har haft allmänt ffel i hjärnan idag!! Hyperaktiv och humörsvängningar....

Hej

Maria tvingade mig att göra en blogg så nu har jag en blogg.


Pusshej

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0