när humorn inte riktigt hänger med....

Sandra: hjälp mig hitta en ny profilbild på facebook...

Maria: ta en bild på ditt husdjur, det verkar vara populärt.....

Sandra: men jag har ju inget husdjur....

Maria: ta en bild på jontti!!! :D


färdig med finska....


dagens fråga.

Var ligger Munsala??


i hear the bells.

Har räknat matte med studygroupen idag! fyra timmar resuterade i fyra uppgifter..... kanske inte världens aktivaste idag??

Har sett färdigt vm andra säsongen nu och undrar vad jag ska börja göra nu??imorgon engelska!! Gambatte!!!

2 månader igår....


"Some people care too much, I think it's called love."

Sandra har varit världens lataste idag. Vaknade halv elva..... såg på veronica mars till ca tre...... for till J...... kom hem ca sex och fortsatte att se på veronica mars..... morgondagens projekt: läsa på studenten!!

sandra har idag gjort ett födelsedagskort åt Js pappa.... Innehållande en fin dikt.... Nu är frågan om jag någonsin blir insläppt i huset igen! ><


let's pretend I'm doing important stuff.

Sandra har hittat den perfekta grafen för de senaste veckorna.Har idag städat ur sitt klädskåp och storrensat det istället för att läsa på studenten..... Oj........ Vad ska jag nu göra med alla extrakläder som ska bort är den stora frågan!!

Googlade mitt namn och insåg att det finns tre stycken människor i USA med samma namn som mig.... Vad är egentligen oddsen för det??? Alla är dessutom över 45 och jag börjar fundera om mitt nam på något vis är "out of date"....?

Sandra slutar nu och filosofera, börjar istället prata om sig själv i tredje person och fortsätter sitt veronica mars maraton!!

söker inspiration....


....................

läser på studenten!

och detta är resultatet!!


RSS 2.0