Bangladesh

SAndra skolkar från konst för att sitta på facebook. Maria är trött. En okänd person är tydligen världens läskigaste människa. Vill inte hålla på med kent singstar........ jag nästan VÄGRAR. Borde skriva hajkbrev, men maria är lat och börjar aldrig aktivera sig. Maria vill inte ha armmuskler. Sandra är kocko i bollen efter helgen. Jonas kunde bli komiker???? knappast. 

urinprov istället för pass!!!!!!!! jag är konstig ty jag vill inte fara till tyskland. Supermario utan byxor????Helt oseriöst..... VÄRLDENS SÄMSTA BLOGGINLÄGG!!!!

Kommentarer
Postat av: Linn-lay

Tjena :D har du haft en bra dag den första skoldagen efter loven ? :D

2010-04-12 @ 17:51:57
URL: http://linnlay.blogg.se/
Postat av: Nathalie

hej! skulle bli jätteglad om du röstade på mig så jag vann veckans outfit tävling! jag är nr 5:)http://emelieastemoo.blogg.se/2010/april/veckans-outfit-finalisterna.html#comment

2010-04-12 @ 18:52:56
URL: http://liborius.blogg.se/
Postat av: alexandra - VADFANSKAJAGHETA.SEHejsan:) Hoppas allt är bra med dig:)

Jag är med i en tävling jag sjukt gärna skulle vilja vinna..och skulle behöva din hjälp!Skulle du kunna rösta fem stjärnor på min bikini jag gjort ?

Du klickar in på länken och scrollar ner tills du ser en större bild. Rösta 5 stjärnor:)http://nelly.com/designyourbikini/?bikiniuser=4fr8NiJt1qTei3cmlyhZmVls#bikiniGalleryVore otroligt snällt om du tog dig några sekunder och röstar på mig! Man kan även rösta en gång varjedag:)<3

2010-04-15 @ 15:19:08
URL: http://vadfanskajagheta.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0