studera med camilla.

sandra e ytterst flitig och gör sina biggeuppgifter. camilla å andra sidan e lite mera oaktiv. men detta kallas bara ett kort avbrott från den hemska diktanalys som camilla tvingas skriva. läs ALDRIG älvdrotttningen om du inte har starka nerver. den e hemsk. och äcklig. camilla vet inte alls varför hon inte läste lite innan hon bestämde vilken bok hon skulle analysera. men den e inte tjock i alla fall och det kan ju kallas det enda positiva med den boken. :D

men innan studerandet kunde påbörjas hade sandra och camilla en liten städning av sandras skrivbord i jakt på kvittot till den underbara telefonen som tyvärr är trasig.. resultat?



observera gärna att detta är resultatet efter städningen/sökningen efter kvittot. men kvittot det fann vi. kanske inte på det ställe vi hade hoppats på men det återfanns på golvet i en hög under skrivbordet. viktiga papper ska man försvara på viktiga ställen.

sandra är snart klar med sitt första papper av hundra och camilla har snart läst igenom hälften av papprena som kommer komprimeras till två papper. usch fy och blä för skolarbeten. men det går helt klart mycket bättre att göra dem om man har sällskap som till exempel av en knasig sandra. dessutom är det ytterst viktigt att man har på en mycket depressiv kärleksmusik i bakgrunden. plus en massa överloppsmat från studentskrivningarna eller bara vanlig mat.



ikväll är det night cafe i forsby, spännande. :D sen så ska camilla få träffa sina vänner som flytt ut till olika delar av världen spännande. imorgon är det sen dags för camilla att stiga upp omänskligt tidigt för att besöka detta ställe:



typ svinbra.

varför är solkräm så dyrt?? freaking 12.60€ int för att sandra har en flaska på sitt skrivbord eller nåt.
nä nu ska nog camilla ta itu med diktanalysen igen fastän det inte lockar alls lika mycket som att göra nåt intressant. och sandra fortsätter sin kamp med biggeuppgifterna. :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0