Itadakimasu!!

Idag har Sandra förmodligen ätit förgifade sallad i skolan. Sallade såg äcklig ut, den var äcklig och luktade äckligt!!! Jag kan härmed dra slutsatsen att den torde ha varit förgiftad, eller så har köksorna gjort ett ovanligt dåligt arbete med maten idag. Dock verkade det bara vara jag och nån enstaka person som märkt av dess hemskhet. Andra onämnda personer satt glatt och smaskade i sig av den......

Idag förstod jag äntligen matten som jag inte fattade nåt av igår!!! :) Detta firade jag med att inte hör a på när läraren talade utan istället rita en elefant på min hand........




Idag har Sandra fått massor med komplimanger om hennes hår!!!! :) Bara för att det var lite sådär smålockigt var de massor med människor som kom fram och sa att de gillade dfet!!!! Detta gjorde Sandra väldigt glad. Fast jag planerar på att klippa mitt hår. Har t.o.m. börjat titta på frisyrer. Helt klart en bra orsak till att inte läsa på historia prov som jag har på torsdag!!!

c972a452ffdba7313b07687rh6.jpg
Detta är då en frisyr som jag gillar. Lite sådär lockigt och fint. Men problemet är att jag har spikrakt hår vilket betyder att jag måste permanenta..... det är skrämmande!!! Fast annars charmig, gillar dessutom fotot, liksom så mycket färg istället för allt svart och vitt som nuförtiden finns i världen.



Här har vi då frisyr två som är i mina tankegångar. Återigen har jag ett problem, jag har en helt vanlig rak pannlugg och det kommer att ta evigheter för mig att få den att växa tillräckligt lång. Fast annars är frisyren så otrolig Sandra-aktig man kan vara!!!



Sandra hade helt klart med sig sina hjärnceller idag på innebandy träningarna

Vikarie tränaren: Ja, er tränare har idag blivit pappa och har därmed fått pappaledigt.
Sandra: VAD KUL!!! Kan inte jag också få ett barn snart och bli pappaledig så jag missar skolan??


Ska snart fara på scout och ta hand om småbanen.... Inte roligt, inte roligt!!!!!!! Ich avsky die Kinder!!!!! Speciellt idag när mina hjärnceller har tagit semester... bara jag skulle ha några kvar så skulle det gå, men tyvärr så har de tagit semester på obestämd tid. Jag måste helt enkelt snylta nån annans så länge!

Hittade en länk till denna söta blogg på fridas och marias blogg. Den gjorde verkligen min dag ljusare!!! :)

Kommentarer
Postat av: Leia

usch för ofräsch sallad. :S

2009-09-22 @ 19:49:13
URL: http://leiabloggar.blogg.se/
Postat av: Sanna

Kikar in!

2009-09-22 @ 19:52:22
URL: http://sannakumlins.blogg.se/
Postat av: malin

fin blogg du har :)

2009-09-22 @ 20:09:57
URL: http://maliniklasson.blogg.se/
Postat av: Siriporn

Godkväll :) Haft en bra tisdag? :)

2009-09-22 @ 20:12:13
URL: http://ssschhh.blogg.se/
Postat av: Camilla

Ja Sandra, du skulle nog bli en bra pappa. Hjärnceller som en kar har du ju redan.

2009-09-23 @ 10:17:22
URL: http://kawaii-konekochan.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0