boobs

ett hett samtalsämne denna dag har varit just boobs. och alla män i våran omgivning har försvunnit som små möss när det finns ett ostarsle i närheten. dagen den började en gång med att sandra vaknade en tid som inte vore kristligt lämligt men står en arg audi ute på gårde o väntar så släpar man sig upp. jo och varför släpar man sig upp så här tidigt då? jo för att man skall släpa sig till stora skrämmande prisma som inte alls har en massa snygga killar sen efter att de dragit in i militären. (tyst minut) men vid detta prisma införskaffades det en hel massa maletkött (FÖR -30%) som vi sedan vid kåris stekte och stoppade i ugnen för att det skulle ligga där och torka i ca 8 timmar. under tiden som de tog så började vi riva ut alla saker ur köket och sen fick vi riva tapeter. typ megaskoj. men jag tror att det kommer att bli riktigt fint sen när det blir klart. bör kanske nämnas att inte det bara var vi duktigt tjejer som gjorde allt detta själv. jonas han kom dit tidigt och hjälpte oss så snällt så.
en massa andra människor kom dit och var riktigt trevliga och hjälpsamma. vad kan man göra med en pincett och en penna. JO man kan däcka sandra för att sedan kasta en pilatesboll på henne detta var möjligtvis en liten  parentes men det bör nämnas för eftervärlden.
sandra och camilla de kom efter en tid fram till att de behövde fara hem till sandras efter att de tillbringat nästan 11 timmar i kåris. för sandra behövde städa undan sina mindre smickrande klädesplagg ur stolen innan de andra gästerna kom.  så nu sitter dessa två ovannämda damer och filosoferar över glasspinnar/glansbilder.





orsaken till att just denna bild hamnade på just denna sida är den att sandra ville ha en till hello kitty bh så de googlade efter hello kitty  bh och detta var resultatet. så vi får väl se om detta kommer dölja sandras boobs den närmaste framtiden.





camilla och sandra saknar sin vän maria som befinner sig i japan. hoppas att hon kommer hem oxå!






bläckis har fått ett nytt hem. nämligen camillas überfina tryckta tröja.

Kommentarer
Postat av: JOANNA

du är egentligen sen, men vi blundar för dt;)



de tio utvalda bloggarna visas imorgon runt klockan12.00!



sovgott! PUSS JOANNA

2009-07-19 @ 03:54:06
URL: http://byjoanna.blogg.se/
Postat av: camilla

oj jag minns så denna dag. :)

sakna!!

vadå arg audi?? :P

JAG ANSER ATT DENNA TID BORDE KOMMA TILLBAKA TILL MITT LIV!!!



O NEJ JAG ÄR INTE BITTER!! :P

2010-04-02 @ 23:26:03
URL: http://maeve,blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0