SNART!!!!!!!

Om ungwefär två timmar far Sadnra till Sverige för att fjällvandra i en vecka!!!!! MEGAKUL!!!!! Sandra har blivit helt hyper och fått prestationsångest säkert tusen gånger idag!! Har packat färdigt för ungefär två timmar sen... Helt i tid om nån frågar mig!! (^.^) Har kommit in i nån sorts hyper panik stadie och hoppar omkring i huset och håller p och riva allt i min närhet pga min klumpighet.... Mitt rum är ett bombnedslag av utdragna kläder och saker som jag inte var jag ska lägga. Detta är alltså det sista inlägget på en vecka, snyft :'( Kommer helt klart att få dator abstinens!!! OMG!!!! Har jag kommit ihåg allt??????

PAAAAAAAAAAAAAAAAANIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIK!!!!!!!!!!!!!!! Så här är jag inför alla resor och det kan inte vara bra för hjärtat!!!!!

Det verkar iaf som om vi kommer att få fint väder!1 Sånt gillar Sandra!! :D Har lackat mina naglar.... Förstår inte riktigt varför eftersom jag kommer att vara på ett fjäll där typ inga ser dem.... Men det finns säkert en vettig förklaring till allting!! ^^



Detta skulle vara bra att tänka på om man är i mitt stadie av hysteri!!! Me ndet känns liksom om jag glömt nåt och därför måste jag föbrilt söka efter det!!!!!!



Lite nalle puh är smart, kan jag inte få gifta mig med honom?? Bara för att jag vill <3 eller skulle det anses vara konstigt??

Nu ska jag fara och äta god mat en sista gång inna jag får börja leva på knäckebröd och vatten!! ve och fasa!!!!

Kommentarer
Postat av: Camilla

Och när jag kommer hem från Kos så ska vi ju hitta på nått. Typ se på Arashi med maria. Så säg det åt henne när hon kommer hem! Ha det bra. Jag ska försöka ha det bra sen. + skicka vykort för det lovade du. Jag kan ringa dig sen från Kos om jag har tid nåndag. Om int jag är död pga. alla människor som går mig på nerverna.

2009-08-02 @ 17:02:23
URL: http://kawaii-konekochan.blogspot.com
Postat av: Simone

söta dikter! :)

2009-08-02 @ 17:59:50
URL: http://fantasifylld.blogg.se/
Postat av: LinneaH

kika gärna in på min blogg och fråga vad du vill i frågestunden! :)

2009-08-02 @ 18:37:32
URL: http://snigaln.blogg.se/
Postat av: Hannes

Hoppas du hade fin söndag och vad skall du göra imorgon? =)



Kram

2009-08-03 @ 00:50:39
URL: http://haannees.blogg.se/
Postat av: Leia

Fjällen på sommaren? :O

2009-08-03 @ 09:48:52
URL: http://leiabloggar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0