Bland smycken och konstiga kläder.

Sandra sökte efter lite länkbitar till hennes nomination armband. Jag fick det jul av min bror, men fortfarande inte köpt några nya länkar. Jag hittade massor med söta länkar som hade såndär "hängel-pängel". Dock var det lite värre med de helt vanliga länkarna med endast nån figur på, hittade inte alls många sådana som var fina! :/ Fast några blev väl ändå funna. Funderar hårt på om det skulle vara billigare att beställa dem från intrenet än att fara till en affär i stan och köpa dem. Men när jag tittar på internetsidan som jag hittade dessa länkar på så kostar det ca 35€ för bara en lite klunt. Jag menar hur sjukt dyrt är inte det????? Att köpa två små metallbitar är nästan dyrare än att köpa hela armbandet!!! 


Classic Daily LifeClassic WritingsClassic Nature
Classic PendantsClassic NatureClassic Pendants

Classic AnimalsClassic Animals


I mitt sökande hittade jag en megagullig sida med söta armband. Sidan verkar dock vara lite ny och inte ha så många smycken in ännu. Men de som fanns var riktigt söta!!! Insåg just att jag just bloggat om armband........ Lite konstigt för att vara mig.





Idag har sandra gjort reklam för PG hela kvällen. Jag måste säga att många av de föräldrar som gick runt på mässan var helt dåligt inställda till PG och helt snofsiga och otrevliga!!!! :( Sånt gillar jag inte alls. Här var jag som inte ens ville vara där, men förslkte göra det bästa av situationen och de är bara otrevliga!!!! Jag säger bara att min karma var dålig!!! Den var inte alls bra. Jag tycker att iaf föräldrar borde förgå med gott exempel och inte helt ognorer reklamen om en skola för att den är "på landet" och de är från stan!!
PG logo

Kommentarer
Postat av: ♥ Amanda ♥ (Foto Mode och övrigt)

Heej!

Jag heter Amanda

och älskar att blogga :D

Jag skriver om Mode, min vardag och m.m

jag tar också mkt bilder och lägger upp ^^

ta gärna en titt på http://Beyonceglitter.blogg.se

PS, Allt bra? :)

2010-01-14 @ 16:21:07
URL: http://beyonceglitter.blogg.se/
Postat av: Leia ♥

Fina.

2010-01-14 @ 18:17:26
URL: http://leiabloggar.blogg.se/
Postat av: puxxi

haha ja den är underbar!! har aldrig garvat så mkt som till Stand up! alltså haha xD sitter och typ fangirlar som bara den 8D min favorit är faktiskt Narimiya Hiroki som Udagawa, även om jag gillar de andra sjukt mkt O.o Oguri Shun är ju bara så snygg i långt hår<3

AHHHHH fangirla xD

vilken är din favorit? :P

2010-01-14 @ 22:03:54
URL: http://strawberryfuzz.blogg.se/
Postat av: Pinky

Hoppas du haft en bra dag. :D

Kram!

2010-01-16 @ 22:24:48
URL: http://piinkys.blogg.se/
Postat av: www.emmelist.blogg.se

Hejsan! Vinn en rolig sak hos mig idag :) KOmmentera bara för att vara med :D Lycka till!



http://emmelist.blogg.se/2010/january/tavling-4.html

2010-01-19 @ 14:50:19
URL: http://emmelist.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0