skråla du i de mest opassande tidpunkterna!

Skrev idag hörförståelsen i engelska. Det gick inte så bra! Men med tanke på att jag hade feber så skulle det ha kunnat gå värre!! Mina hörlurare började dessutom skråla under hörförståelsen!! Jag missade en del, men jag hoppasatt jag gissade rätt på den delen helt enkelt!!

Har idag varit till farbror doktorn!! Skaffade mig där ett intyg om att jag är sjuk! Hoppas bara att nämnden tar det i beaktande!!

Behöver inte hålla scout imorgon nu när jag är sjuk!!! Jippie för det!!!

Måste påminna sig att inte uppdatera sin blogg via firefox fler gånger!!

Tycker det vore en bra idé om nån kunde komma på ett par glasögon som man kan ringa till!! Megapraktiskt!! jag tappar hela tiden bort dem och hur sjutton ska man hitta dem igen när man sökt överallt???

Har snabbkollat genom hela buzzerbeat idag..... oj..... det var inte meningen men det bara hände!! Fanns ju som inget vettigare att göra när jag en gång var hemma hela dagen från skolan efter skrivningen!

jamen nu .

Sandra håller på att bli invald i nå konstig kyrklig sak...... Hoppas att det inte lyckas eftersom jag inte tror att jag har tid med det för tillfället. Kanske om några år om jag då bor här i närheten. Inte nu, ska ju kanske bort och studera om ett år så.

Sandra har massor typ med studenten och borde inte sitt och chatta på msn, facebooka, eller blogga.... men studenten, helt klart överskattat!!! Jag måste ju bara skriva e i matte för att slippa in dit jag vill så...............

köpte en ny cd för nån dag sen. låter som relimusik men är inte relimusik. ytterst mystiskt!!!

saknar mina vänner och konstaterar att livet bestpr av studier för tillfället.

ska uppdatera något bättre imorgon.... hoppas jag....

helt klart viktigt inlägg till 100%.

fysikens lagar?

fysikens lagar borde säga att sandra borde finna tid att göra ett blogginlägg om dagen.... men såklart inte!!! Men en dags mellanrum är nu inte så mycket!! Gårdagen spenderades mest med ellen och nagelfixning. Även lite med röj spelning.... ^^' Läxorna blev inte gjorda.... oj...... ska skärpa mig idag... har inte gått så bra hittills....


Har idag haft scout åt barnen...... det märktes att jag plötsligt var ensam patrulledare och att det var första mötet.. aka alla barnen/ungdomarna var överaktiva och hade massor med spring i benen. Vad innebar detta för en träningssjuk Sandra... Hon fick springa efter i sin vankande ank takt.... en vacker syn för omvärlden??Annars så andas, sover äter sandra regelbundet. Mamma har äntligen kommit hem från Sverige så Sandra slipper göra allt köksarbete här hemma!

Har själv planerat en resa till Lund för att hälsa på maria. men att hitta det billigaste sättet till Lund är inte lätt.... Minst sagt jobbigt!!! ME njag tror äntligen att jag funnit den perfekta kombinationen!! <3

Stiger upp tidigt imorgon och gör läxorna.... far och sover nu istället för senare!!

RSS 2.0